keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Verhokoruja ;)

Ostin aikoinani uuteen kamariin uudet verhot. Siis kaksi paria. Syksystä asti käytössä oli seinään sulautuvat roosan väriset verhot. Koko talven mua on kuitenkin häirinnyt niiden läpinäkyvyys, tuntuu kuin olisi näyteikkunalla. Naapuri on kyllä aika lähellä, mutta tuskin sieltä nyt meille asti näkyy, ainakaan kovin hyvin. Vaan häiritseepä nyt kuitenkin ajatuksena, onneks ei klasit sentään tielle päin ole. Taannoin (lue: tammik. lopussa) vaihdoin köökin ja saunakamarin jouluverhot taas keväisempiin. Joo-o, ne on ainoat, jonne enää viitsin jouluverhoja vaihdella. Ja samalla vaihdoin kamarin roosat verhot vihertävänturkooseihin. Kait näistäkin läpi näkyy, kun sisällä on valot iltaisin päällä, mutta enpähän ainakaan enää näe itse ulos iltaisin ;)  No, nää verhot, sekä turkoosit että roosat, on molemmat tuollaiset tankoon sujautettava mallia, ja niitä on tosi hankalaa kiskoa auki ja kiinni. Niinpä, mitä sitä turhia kiskomaan. Teinpä sitten molemmille verhoille omanvärisensä somisteet, jotka pitää verhot päivisin auki.

Molemmat on memoryvaijeriin tehty, sinisessä puolitoista kieppiä, mutta se tuntui hiukan heppoiselta, niinpä punaisiin tuli pikkasen päälle kaksi kieppiä. Sinisten vaaleat helmet oli jotain Tuurin halpoja muovisia erehdyshelmiä, ajattelin, että sinne joutavat. Punaisissa itsetekemiäni massahelmiä, kun ei oikein mihinkään tuntuneet nekään sopivan.

Tankoon ujutettu verho.

Siniset turkooseille verhoille
Ihan hyvältähän ne näyttää.
Punaiset punaisille verhoille.

Pitipä nyt kuitenkin testata niitä näihinkin verhoihin,
kun ehdein jo ne roosat pois ottamaan.

5 kommenttia:

  1. Hei, ihan mainio idea :) Jos haluaa vielä enemmän koristusta, vois tehdä tosi moninkertaisen. No, verho vois siitä kohtaa kuristua aikalailla. Riippuu kankaasta.

    Kiva kun korumeininki jatkuu ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut sellaisia verhoja, joihin oon ommelut tuollaisen kappaleen (että pysyy sivussa), mutta tää on paljon näppärämpi. Moninkertainen olis kyllä varmaan kauniimpi, mutta saattaa olla hiukan hankalampi kiepauttaa verhon ympärille. Tuota sinistä oon nyt käyttänyt, ja tuntuu olevan ihan sopivan mittainen kiepautettavaksi. Verho tosiaan rutistuu siltä kohtaa hieman, mutta en anna sen häiritä itseäni, päivisinhän ne kuitenkin on auki, eikä sitä silloin huomaa.

      Korumeininki jatkuu aina kun ehtii, jaksaa ja viitsii ;) Mites sulla?

      Poista
    2. Meininkit on turvallisesti laatikoissa, eli ei mitään harrastuksenpoikasta ole täällä tekeillä ;)

      Poista
  2. Onpa tosi kiva idea! Memorywireä on tuolla kieppi tyttärineen, kun en osannutkaan tehdä siitä koruja. Nyt puuttuu enää verhot. Sitä ennen pitänee hankkia verhotangot...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt sitten vaan pujottamaan helmiä verhokoruiksi. Vaikka kyllähän memorystä kivoja rannekorujakin saa aikaiseksi. Mulla MV-rannekorut löytyy tuolta rannerenkaat-kategoriasta, jos haluut vilasta.

      Mitämitä - ei verhoja? Edes tankoja/kiskoja? Apua, mä en vois edes elää niin, verhot on ekat mitkä pirttiini ripustin, ennenkuin yöllistäkään täällä nukuin. Siittäkin tosin on jo ainakin 24 vuotta aikaa. Muuten tulee näyteikkunamainen olo, ja se on kiusaannuttavaa.

      Poista