lauantai 22. helmikuuta 2014

Nipsukoru

Että on tuskastuttavan hidasta kerätä näitä tölkkinipsuja. Sukulaisia oon valjastanut pistämään niitä talteen, vaan kuka muistaa! No pikkuhiljaa hyvä tulee. Tässä ensimmäisenä esittelyssä kaulakoru + korvikset:

Nipsut on virkattu poikittain yhteen toisesta reiän kohdasta


Toisesta reiästä ne on virkattu helmen kanssa.
Lanka kulkee työn takana. 

Erilainen kaulakoru ;)

Korviksissa nipsun ympäri on virkattu kiinteitä silmukoita.

Lankana hopeanväristä Anchor-lankaa
Pistäkäähän kamut, tölkkinipsut talteen, joku saattaa joskus kaivata niitä ;)

6 kommenttia:

  1. Kyllä on upea kokonaisuus! Wau<3

    VastaaPoista
  2. Tämmösistä nipsukoruista miekii piän. Nuo helmet tekevät siitä selkeästi korun. Tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän erilainen koru vaihteeksi. Mä oon noita nipsuja kerännyt jo varmaan pari vuotta, muutama sukulainenkin on vähän avittanut. Kiitos tykkäilystä!

      Poista
  3. Onpa kivoja klipsujuttuja. Mä en edes jaksa haaveilla mistään klipsukoruista tms, kun en ikinä saisi aikaiseksi. Tuolta voit katsoo mitä voit tehdä klipsuista sitten, kun niitä on hehtolitra:) http://amalianaarteet.blogspot.fi/2014/02/klips-klips-klipsutellen-ja-vahan.html
    Noihin laukkuihin tarvitaan muistaakseni johkin malliin yli 500. Et kandee mennä johonkin tölkkiautomaatin luo norkoileen maanantaina:) Viikonloppuja M-L

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Keräilynvaiva taitaa olla tässä kaikkein pahin, yllättävän nopeasti noita sitten tekee, kun vauhtiin pääsee. Arvaas vaan oonko piipahtanut Amalian sivuilla? ;) Sieltä vielä kun klikkaat tunnistetta 'tölkkiklipsut', saat vielä enemmän kaikennäköistä kivaa. Amalia on myös osallistunut Tölkkidesign-kirjan tekemiseen muutamalla mallilla. Piti sitten ihan itsellekin ostaa se kirja, aivan fantastisia ohjeita. Harmi vaan kun taas on klipsut vähissä. Hyvä idea, mut en kyl taida kehdata tota norkoiluu harrastaa ;) Ai niin, jossain Amalian laukussa on jopa yli 800 klipsua!
      Alkaa olemaan tää viikonloppu jo 'lusittu', hyvää alkavaa viikkoa sinnepäin!

      Poista