lauantai 8. helmikuuta 2014

pinkkiä ja valkoista

Välillä huvitti tehdä ihan vaan helmiäishelmistä koru. Tässä pinkki. Siemenhelminä peanut-helmet, jotka menee peräkkäin aseteltuna ristiin toistensa kanssa.



Surkea kuva, mutta tässä näitä peanut-helmiä nyt sitten on.

4 kommenttia:

  1. Kylläpä on herkullinen väri! Selvästikin blogeissa alkaa olla kevättä ilmassa kun värejä katselee.
    Hyödyllinen oli tämäkin päivä, taas opin uuden asian. En ollut tiennyt tuollaisista peanut-helmistä mitään. Nepä onkin veikeitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinkki on mun tämänhetken lempiväri, yhä edelleen. Vaikka tykkäänhän mä monesta muustakin väritä. Väri kuin väri, kunhan oikea sävy on kohdallaan :)

      Tuli vaan välillä noiden siemenhelmitöiden jälkeen sellainen olo, että vaijeriinkin olisi välillä kiva pujottaa helmiä, en siinä sen enempää kevättä ajatellut, mutta tosiaan, keväieltähän tuo näyttää.

      Mä näin jossain netin syövereissä joskus kuvan korusta, jossa noita peanuteja oli, ja sitten myöhemmin löysin niitä helmikaupan sivuilta. Tannoin sitten tilasin niitä ihan kokeilumielellä. Niistä vois ihan siemenhelmitöitäkin tehdä, siis langalla.

      Poista
  2. Helmiäishelmet ovat kyllä niin kauniita, että niitä sopii käyttää monesti yksinäänkin koruissa. Kävin juuri omia varastojani läpi viikonlopun aikana ja totesin, että joku hullu on tilannut älyttömän määrän juuri helmiäisiä. :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauniita ovat, todellakin. Helmiäisistä tein aikoinaan ekat helmetkin itselleni, ja siitä se sitten lähtikin lapaseta, tuo koruharrastus :)
      Ai sielläkin iso kasa niitä ;D Mulla on yks aika iso viehelaatikko täynnä helmiäihelmä, ja just katsoin yhteen kirjahyllyn laatikkoon: olin sinnekin piilottanut pienen nyssäkän niitä, mihinköhän looraan ne sujauttaisin. Helmihulluja ollaan vissiin molemmat ;D

      Poista