keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Nipsukassi

Lähdinpä sitten kokeilemaan mitä saisin nipsuista aikaan. Netistä ohjeita ja vihjeitä kaivertelemaan, videoitakin katselin, ja tällaisen pyöreän kassin sitten sain aikaan. Väri olis saanut olla joku muu, kauniimpi, mutten enää viitsinyt riistää, kun olin jo niin paljon virkannut. Niin tämän kassin siis tein ihan ensimmäisenä ja tuo edellinen koru syntyi sitten jäljellejääneistä nipsuista. Mutta tässä siis pidemmittä puheitta se kassi:

Keskellä on vanha käytöstä poistettu romppu.

Sisällä jostain vanhasta lakanakankaanjämästä vuori.
Sekä tietysti taskut kännylle, kynille ja
toisella puolella isompi tasku sekalaiselle tavaralle.
Sopivanväristä ja -kokoista vetoketjua piti oikein kangaskaupasta metsästää,
eikä ihan oikeaa sävyä löytynyt silti.

Sivussa kaksi riviä poikittain virkattuja nipsuja

Melko ekohenkinen tekele!

Pitkä olkaremmi on myös nipsuista.

6 kommenttia:

  1. Tämä on hieno ja niin huoliteltu. Minkä tahansa kassin vuorittaminen saa minulta aplodit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä tämmönen nipsujutska nyt ainakin on pakko vuorittaa. Vaikka nuo nipsun reunat onkin tonkeilla puristetut, niin silti sitä pelkää tökkäävänsä sormensa johonkin terävään kohtaan joka on jäänyt huomioimatta. Ja johan tuolta jostain rakosesta saattaisi jotain pientä mahtua putoamaankin. Kiitos myöskin aplodeista ;)

      Poista
  2. No, nyt oot sitten sinäkin hurahtanut nipsutteluun. Saahan niistä mainioita juttuja aikaiseksi. Oikein hieno, vaikka väri pitäisi tietty olla vihreä:) Terveisii M-L

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän tuossa taannoin hurahdin, vaan ei auta hurahdella liiaksi, nipsut on vähissä, lähes loppu ;( Kyllä niistä kaikkea kivaa saa, mutta taidan silti viihtyä enempi täällä korupuolella. Kiva kesäkassina jos kehtaan sen kanssa missään liikkua ;) Itse asiassa kassin värin pitäisi olla pinkki! :)

      Poista