perjantai 6. heinäkuuta 2012

Ihailkaa

Vähänks on hienoo, kun blogin aiheena piti olla käsityöt: korut ja askartelut ja neuleet. Ja sitten täällä esitelläänkin kukkakuvia. Koittakaa kestää, kyllä niitä aiheenmukaisia kuviakin tänne vielä joskus eksyy ;)

Tuon ed. postatuksen kuvan pioninnupusta otin edellispäivänä. Ajattelin, että kyllä se vielä muutaman päivän ottaa, ennenkuin kukka aukeaa. Vielä mitä, eilenillalla katsoin, että samainen kukka on ja auennut.


Nopeeta toimintaa!

Valkoisessakin löytyy.

Koko penkinpää, toisessa päässä on muita kasveja.
Noi on ehkä vähän liian likellä toisiaan, mutta kasvaa silti.

Tää amppeli oli hieman rähjäisen näköinen jo ostettaessa. Juhannuksena ajattelin jo heittää sen pois, että eihän siitä mitään tule. Mutta nyt se on täynnä kukkasia ja nuppuja. Me sanotaan näitä torviorvokeiksi ;)


Hei, auttakaas nyt vielä tyhmää: Miks noiden gadgetien kohdalla on noi työkalut, miten ne saadaan pois? Mä luulin, että ne on vaan silloin kun kirjaudun tilille, mutta ne tuntuvat olevan, vaikken olisikaan kirjautuneena. Näkyykö ne myös teille muille? Ellin blogissa on samanlailla. En ainakaan muiden blogeissa oo vastaavia havainnut. Oon varmaan tietämättäni klikannut jotain väärää nappulaa. Osaiskohan joku auttaa mua tässä asiassa?

5 kommenttia:

  1. Veäpä henkee ja käy ihailemassa noita upeita pionejas enshätään :). Ei näy muille ne työkalut. Ne näkyy vaan ittelle, sillon ku on esikatselu-moodissa.

    Mut mahottomasti sulla onkin noita pioneja. Toi penkillinen ku kukkii, niin onpa kaunista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, just kävin ihailemassa ja koko ajan aukeaa lisää kukkia. Saaks sen esikatselumoodin pois jostain, vai tuleeks se aina. Kun mä siis en ollut edes kirjautuneena mihinkään bloggeriin, enkä gmailiin ja silti näky. Sammutin välillä selaimenkin ja yhä vaan näkyi kun uudelleen yritin. Mut hyvä jos ei näy muille ;)

      Mä yritin niitä laskee, mut se penkki on niin täynnä, et ihan varma en oo. Luultavasti 7-10 kpl. Isällä oli aikoinaan niitä paljon enemmän. Noi on vähän liian tiuhassa.

      Poista
    2. Korjataas vielä, kävin uudelleen laskemassa, tulos on hiukan epävarma, niin taajassa ne ovat. Kuusi tai seitsemän, riippuen siitä laskenko sen viimeisen yhdeksi vai kahdeksi. Ehkä sitten näkee kun kukat puhkeaa, väristä ;)

      Poista
  2. Ihana pionipenkki. Pioni on ehdottomasti minun lempparikukka. Minun äidillä oli hieno iso vanha pioni heidän omakotitalossaan. Olisi pitänyt kaiva ylös ja siirtoistuttaa se tänne. En nyt ole saanut aikaiseksi omia pioneja. Vähän karmii ajatus siitä, että Ossi kaivelee sen ylös jos saan aikaiseksi edes istuttaa. Terveisin M-L

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta. Mäkin tykkään, ehkä juuri siksi kun isäkin tykkäsi. Muisto isästä. Noi on juurikin siirtoistutettuja siitä isän penkistä. Samalla tontilla ovat silti edelleen. Muistan, että ottivat siirrosta vähäksi aikaa nokkiinsa, mutta lähtivät sitten lopulta kunnolla "käyntiin".

      Elli ei onneksi "hoida" pioneja, mutta piilottelee joskus lurpsujaan kukkapenkkiinkin.

      Poista