keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Blogivieraita

Blogiystävämme, *Mai*, vieraili meillä eilen ihanan sukulakukaksikon l. Artun ja Bassen kanssa. Voi mahdoton, kun pojilla tuntui olevan hauskaa Ellin nakkipötkön kanssa sisällä. Ulkona Arttu pyydysteli kärpäsiä ja Basse juoksenteli pallon perässä, jota sille aina välillä heittelin. Ellin puolella oon jo pojat esitellyt, mutta pistetään nyt tännekin vielä joku kuva pojista:

Bassen bylly. Nää byllykuvat on vaan niin ihanii...

Arttu, suklaakirsu!

Sipisipisip!

Tuliaisia
Ellin tuliaiset esittelin tuolla *Ellin* blogissa, nämä Mai toi minulle. Helmiä, sormet jo vähän syyhyää, mutta nyt pitää vähän miettiä, mitä näistä tekisi. Katsotaan josko mun helmitilauksessa olis mitään näihin sopivaa, tai sitten odottelen, josko jostain muualta löytyis. Punaisia ja vihreitä helmiä nauhassa, sitten noita vaaleita helmiä, joita Mai oli tainnut laittaa omaankin koruunsa, sitten vihreä isompi helmi ja sininen helmi, josta luultavasti teen riipuksen. Kaikki oli kauniita, mutta erityisesti iski toi sininen, niin ihana! Lisäks oli korvakorukoukkuja. Ne multa olikin just päässyt loppumaan, eli tarpeeseen tuli. Itsekin aion ruveta vääntämään koukkuja, kunhan toi tilaukseni saapuu. Siellä pitäis olla jigi. Kiitos, Mai paljon tuliaisista. Ihana kun kävit!

2 kommenttia:

  1. Hi-hii, näin vaan koirat tööttää korublogiinkin, olen otettu sun ihanista postauksista :)
    Oman postauksen eilisestä huippupäivästä teen, kunhan ehdin tänään.
    PS: Illalla kyllä väsäsin kaks helminauhaa, kiitos sun antaman innostuksen ;)) Kuvia tulossa!

    VastaaPoista
  2. Hehee, sanos muuta :) Ai, onks nää ihanii, itestä kun tuntuu, ettei aina osaa oikein kirjoittaa sitä mitä haluaisi.

    Joo oli kyllä huippupäivä, ihana sellainen. Jaahas katsotaan sitten myöhemmin millainen teidän versio päivästä oli ;)

    Ja mä väsäsin niistä punasista, valkosista ja sitten ostin sellaisen punasen lajitelman, kans jo helmet ja korvikset. Pakko oli kun sormet syyhys. Niist tuli hienot :)

    VastaaPoista