maanantai 8. helmikuuta 2016

Vihreää ranteeseen

Sain joululahjaksi pojalta Katie Hackerin korukirjan. Kirja näytti tutunnäköiseltä, ja ajattelin että tää on voinut olla mulla kirjastosta lainassa.


Tykästyin heti tähän punaiseen rannekoruun ja päätin tehdä 
TNMO-korun (=tehdään niillä mitä on).Korupiikkeihin on pujotettu vihreitä ja hopeanvärisiä rondelleja, ja *Coiling Gizmolla* työstettyjä metallilankakieruloita. Korupiikit on pujotettu vihreiden rondellejen ja hopeanväristen helmien kanssa vuorotellen kahteen memoryvaijeriin. Vaijerin pitää olla niin suuri, että se mahtuu suljettuna käteen, sillä viimeinen piikki sulkee alun ja lopun yhteen.

Myöhemmin löysin tuon kirjan kirjahyllystäni. Olin siis jo ostanut sen, vaikken siitä vielä ollut mitään tehnytkään. Sain kirjan vielä joulun jälkeen vaihdettua toiseen, onneks poika löysi kuitin.

2 kommenttia:

  1. Kaunis koru ja iiiihana väri:) Olipas hyvä, että sait kirjan vaihdettua. Terkut Ossilasta, M-L

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä arvasinkin, että tykkäät kun on vihreä väri. Juu, onneks kuitti viimein löytyi ja sain vaihdettua kirjan. Itse asiassa tuo taannoinen ruusuköynös-lariat, joka myös vilahtaa toiseksviimeisessä kuvassa, onkin sitten tehty sen uuden kirjan mukaan. Terkkuja Ossilaan!

      Poista