torstai 11. helmikuuta 2016

Tilkuista kasattua, osa 1

KAITALIINA

Aina välillä hurahdan tilkkutöihin. Nuo violetit neliöt - värjäsin sen kankaan itse, ja taustakangas on samaa väriä. Ompelin muutaman napin sinne-tänne, samoin muutama pieni tupsu koristeeksi. 

6 kommenttia:

 1. Onpa nätti<3 Värikin on mieluinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Väri näyttää olevan yhteneväinen blogin taustan kanssa ;)

   Poista
 2. Olet löytäny kivoja kankaita tähän :)
  Löytyykö sellaista käden taitoa, mitä et olisi kokeillut? Tuohitöitä, nylpäystä, miniatyyriaskartelua... muutama spesiaalimman keksin malliksi, kerro sinä mitä et vielä ole kokeillut tai mitä haluaisit kokeilla seuraavaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eurokankaan palalaarista oon tainnu löytää :)
   No tuohitöitä en oo kokeillut, enkä varsinaisesti oo nypläilyäkään kokeillut, mutta käpypitsi (olen kokeillut) lienee hiukan lähellä nyplättyä pitsiä - paitsi ei sinnepäinkään ;DDD Jonkinnäköistä miniatyyriaskartelua tuli kokeiltua Konttuurissa aikanaan, kun tehtiin "nukkekotihuoneita" pahvilaatikko-pohjille, siihen en niin innostunut. Mitähän sitä vielä haluaisi kokeilla, kyllä niitä paljonkin on sellaista mitä tahtoisin kokeilla, mutta juuri nyt ei päähän pälkähdä mitään. Popup-nipsukasseja ja kahvipussiaskarteluahan olen jo kokeillutkin. Huovutus, siis ihka oikea huovutus vois olla kiinnostavaa, sitä haluaisin joskus kokeilla. Kankaanvärjäystä ja -maalausta olen kokeillut (Konttuurissa sekin), ja sitä tekis mieli harjoitella enemmänkin. Betonitöitäkin on tullut kokeiltua. Ehkä ensi syksynä menen tilkkutyökurssille kun uudet kurssit taas alkaa. Kakkukunkkua kun katselee, niin tekis mieli itsekin leipoa jotain erikoisempaa, vaan siihen ei mun taidot riitä, koulutusta vaatis. Olishan noita mielenkiinnon kohteita, vaan ota niistä nyt sitten selvä, kun yhtenä päivänä tekisin yhtä ja toisena toista ;)

   Poista
 3. Onpa kivan näköinen työ. Terkut Ossilasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja-Leena! Terkkuja myös Ossilan suuntaan

   Poista