keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Rouva Violetti

Huppis, tään oon vallan unohtunut laiskuuksissani esitellä:



"Kapussin" tein itse massasta.

Tää oli selainen työ, että mulla oli tähän vain kuvia korusta, jollaisen asiakas halusi. Ei ohjetta. Eikä sitä todellakaan pystynyt kuvista lukemaan, miten se on tehty. Niinpä jouduin sitten kehittelemään tyylin, jolla sain jotakuinkin samantapaisen kuin alkuperäinen. Ihan täysin tyytyväinen en koruun ole, mutta se kuitenkin kelpasi tällaisenään tilaajalle. Ja huh, mun ei tarvinnut alkaa purkamaan sitä. Kauan siinä meni aikaakin, kun monta asiaa sai moneen kertaan tehdä. Kaunis siitä kuitenkin vikoineen kaikkineen tuli, paljon kauniimpi kuin kuvat antaa ymmärtää. No ehkä ensi kerralla tulee jo parempi, eikä tarvi tahia niin paljon. Tosin en oo varma siitä ensi kerrasta :D

4 kommenttia:

  1. Upea! Sä oot ihan korutaiteilija, kun teet ilman ohjeita tollasen työn. On kyllä sopivan puvun kanssa mahtava juhlakoru.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Korutaiteilija on kyllä ihan liikaa sanottu, en tunne itseäni taiteilijaksi. Yleensä teen työt valmiista mallista, jonka joku muu on suunnitellut, ja tavallaan tääkin oli sellainen. Ohjeen puutteessa vaan jouduin itse pähkäilemään tekotapaa. Eikös se ole korutaiteilija, joka suunnittelee ja tekee itse korun A:sta Ö:hön? ;) Ehkä, siis iso ehkä, että teen joskus itsellekin tällaisen.

      Heh, juhlakoruksihan asiakas tään kait tilasikin, mutta totesi samalla, että missä hän tätä käyttää? ;) No niissä juhlissa tietenkin!

      Poista
  2. Tämä on kyllä tosi kaunis. Minä olen myös yrittänyt ja tehnytkin muutaman jossa kaari täytyy saada istuvaksi. Se ei ole helppo homma ja en ole saanut ollenkaan noin kaunista kuin sinun korusi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nimenomaan tuon kaaren kanssa mulla oli ongelmia, ei todellakaan ollut helppo homma. Purin ja tein uudelleen joitain kohtia moneen otteeseen.
      Kuva ei näytä värejä ihan oikein, siemenhelmet on kyllä mustia, mutta noi helmiäishelmet on violetin eri sävyjä.

      Poista