keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Uuden opettelua, osa 6

Tein kaulakorun, joka kaipasi jotain (ehkäpä riipuksen) lisukkeeksi. Äidillä oli riipus, jossa oli hieman tylsä musta naru  toimittamassa kaulakorun virkaa. Yhdistin ne yhdeksi koruksi, ja annoin sen hänelle hieman etukäteen nimpparilahjaksi :)

Mikähän tää tekniikka nyt olikaan nimeltään, craw? Oikea väri ei tule kuvassa hyvin esiin, mutta se on lila. Helmet oli mattapintaisia, aavistuksen "liukuvärjättyjä", vai oliskohan sateekaari oikeampi nimitys. Ihan hyvin tää yhdistelmä mielestäni toimii.



Hiukan tarkemmin

Tää oli uusi, ennenkokeilematon tekniikka, joten pistän tään nyt uuden opettelua -otsikon alle.

8 kommenttia:

  1. Hieno opettelu. Hitaita tehdä nämä tämäntapaiset, oletan että olet tehnyt sen siemenhelmistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Seija! Siemenhelmityöt on kyllä aika hitaita, mutta tämä ei ehkä kuitenkaan ollut sieltä hitaimmasta päästä. Peyotepisto taitaa olla sieltä hitaimmasta päästä ainakin mun kohdalla, mutta tykkään silti tehdä niitäkin töitä.

      Ja muuten, tuo ed. spiraalikoru ei ollut Russiaani, en ole varma mikä se on. Taitaa olla ihan vaan joku perusspiraali. Katselin niitä sun töitä taannoin, ja nehän ne Russiaanit olikin (upeita)! Löysin ohjeenkin noista lehdistäni siihen, että varmaan joku kaunis päivä kokeilen itsekin sitä.

      PS. Lisäsin vielä tarkentavan kuvan, mistä näkee nuo työhön käytetyt helmet paremmin.

      Poista
  2. Hieno on, vaikka gääk, tuo kauempaa otettu kuva tuo mieleen käärmeen. On kuitenkin silti nätti ja hienolla tekniikalla tehty. Terkut Elli-neitokaiselle kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Heh, vai käärme, onneks en itse huomannut yhtäläisyyttä ;) Uusia tekniikoita putkahtelee aina silloin tällöin. Kiitos terkuista, välitetään Eltsulle <3

      Poista
  3. Onpa makee! Näin se riipus sai ihan uuden elämän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juu, on tää varmasti kivampi kuin pelkkä musta nyöri. Ja jotenkin noi mattapintaiset helmet sopi just varsinkin tuohon puiseen osaan. Tuo metalliosakin kuului alkuperäiseen riipukseen.

      Poista