keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Puolukkametsä

Lokakuussa oltiin puolukkametsällä, marjoja oli tänä vuonna enemmän kuin ikinä olen nähnyt. Kuva ei tee oikeutta puolukoiden määrälle ;) Noukittiin miltei kuus ämpärillistä kaikkiaan.

Mielinmäärin puolukkaa!

Eltsu istuskeli mättäällä ja popsi itse omat puolukkansa ;)
Puolukkaretkestä tulikin sitten mieleen tehdä koru joka sai nimekseen "Puolukkametsä":




En nyt taas muista tekniikan nimeä, mutta tässä on yhdistelmä kalanruotopistoa ja jotain muuta. Vihreät kerrokset on niitä kalanruotoja, punaiset lisäyksiä. Koska en ole aiemmin tehnyt tällä tekniikalla, päätyi se uuden opettelua -kategoriaan.

4 kommenttia:

  1. Ihanat puolukat - ja murunen Eltsu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Puolukat on kyl tosi ihania. Niitä on mennyt rahkassa, smoothiessa, puurossa...
      Ellukka-murusella on kuvassa vielä pitkä tukka, nyttemmin on käyty ilusalongissa uusimassa turkikset ;)

      Poista
  2. Tänä vuonna oli kuulemas hyvä puolukkavuosi. Minun selkä vaan ei kestä poimimista, joten se homma on jätettävä muille. Terkut Ellille Ossilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan vaihtelee alueittain. Meidän lähimettistä ei löytynyt juuri mitään, kun pienen ajomatkan päästä löytyi sitten tämä mahtava puolukkapaikka.
      Kurkkasin just tuolta Elmerin blogin puolelta, että ollaankin oltu syyskuun puolella siellä marjamettällä. Eniwei, puolukat on säilössä ja hiukan on jo pistetty tuulensuojaankin ( = syöty).
      Ei tee kyllä hyvää kenenkään selälle, mulla kans aika ajoin selkä kipee, mut onneks silloin oli kohtuullisessa kunnossa, että pystyi edes hiukan keräilemään. Isäntähän meillä ne enimmät keräilyt hoiti :)

      Eltsu kiittää terkuista ja lähettää samanmoisia takaisin Ossille, muiskujen kera! (Ollaan kyllä käyty lukemassa teen blogia, mutta taas tuppaa olemaan joku kirjoitusjumi päällä...tämäkin juttu oli ajastettu kirjoitus).

      Poista