keskiviikko 22. elokuuta 2012

Korupostia

Jokin aika sitten blogiystäväni Mai lähetti minulle tämän ihanaisen korun. Se onkin siitä lähtien killunut kaulallani lähes joka päivä, varsinkin kun minulla on eräs tietty pinkkipaita päälläni ;) Main alkuperäisen postatuksen korusta löydät täältä. Se on se jälkimmäinen <3 Kiitos, Mai, vieläkin tästä ihanuudesta!

Askartelin viikonloppuna tällaisen korutelineen.
Koruesittelyteline on tehty paksusta pahvista mattopuukolla leikkaamalla ja päälle liimasin valkoista paperia. Eihän siitä nyt niin hyvä tullut, kun tuli ryppyjä. Mutta ajaa kait tarkoituksensa. Ei se silti sitä takaa että osaisin parempia korukuvia ottaa ;)


Koru hieman lähempää.

Ruusu
Yritin itsekin väkertää noita ruusuja taannoin ja yhden käytinkin jo erääseen koruun, jonka esittelen ensi kerralla. Ei niistä kyllä ihan yhtä hienot tullut, mutta kelpaa mulle.

4 kommenttia:

  1. Wau, mikä koru! <3

    Ja tosi hyvä idea tuo tekemäsi koruteline! Varmasti korujen värit toistuu aidompina valkoista vasten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta. Oot sen varmaan jo ehtinyt bongata tuolla Main blogissa :) Se on kyllä todella ihana, lempikoru <3

      Juu, jossain korublogissa näin sellaisen hienon, ostetun version. Ajattelin, että tuollaisen pystyy väkertämään itsekin. Kait tuo nyt korujen esittelyyn kelpaa, vaikka onkin vähän ruttuinen.

      Poista
  2. Koruteline on hyvä idea. Tosin Maria ehdotti, että koruja vois kuvata mäyrisherrojen kaulalla... ;D))

    Huh, olipa toi koru tosissaan pitkä! Edestä olis voinut jättää noita pikkuhelmiä vähemmälle. Kaiken näkee vasta valmiina paremmin. Mutta ajattelin tilata Skjöld Detaljerilta helmialustan, jossa voi suunnitella paremmin kaulakorun ennen pujottelua. Helmimattokin on hyvä, mutta joskus on niin kiire, niin kiire, kun innoissaan väkertää, ettei malta hahmotella loppuun asti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ideaa voi vapaasti käyttää ;D Mahtaiskohan mäyrisherrat malttaa pysyä paikoillaan kuvauksen ajan? Ne vois kyllä vähän pitkästyä catwalkilla ;DDD

      Koru on aivan ihana just tollasenaan. Mulla on jo sellainen helmisuunnittelualusta, taisin ostaa sen Sinooperin alennusmyynneistä. Helmimattona mä käytän sellaista pientä huopapalaa, siis vähän sellainen kuin huopikas, mutta pehmeämpi. Oon piirtänyt siihen kuulakärkikynällä viivan, kuinka pitkän haluaisin sen lyhyemmän, kaulaversion olevan. Siitä sitten mittaan että tulee sopivan pituinen. Välillä käytän mattoa, välillä suunnittelualustaa.

      Poista