torstai 30. elokuuta 2012

30082012

Tää ylimmäinen rannekoru (2 kuvaa) on tehty kaulakorua varten, jonka olen esitellyt *täällä*. Toi toiseks alin on tehty samalla tavalla, memorywireen pujottelemalla, väri vaan on enempi violetti. Alin onkin sitten kuminauhapujoteltu, rannerengas sekin. Hauskan näköinen, mutta enpäs kerrokaan miten se on tehty ;)




12 kommenttia:

  1. Tommonen monirivinen rannekoru on näyttävä.

    VastaaPoista
  2. Tosi kivan näköisiä! :)

    VastaaPoista
  3. Noissa on jo paljon työtä, ei ihan hetkessä varmaan tee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Memory wireen kyllä suhtkoht nopeasti pujottelee, varsinkin kun nuo ei ollut niitä kaikkein pienimpiä siemenhelmiä. Tuossa alimmassa taisi isoin työ olla, kuminauhaan on hankala pujotella jos reiät on knaftit. Eka viritelmä meni vähän pieleen ja tää oli pitkään keskeneräisenä, kunnes sain taas inspiraation.

      Poista
  4. Aika makeita, siis ihania :) Memory Wire on tilauksessa, koska sormet syhyää päästä tekemään noita moninkertaisia juttuja, ideoita olis, aikaa ei...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai makeita, karkkia siis ;) Memoryy olis varmaan ollu Pick'n Payssäkin. Hihhii, joskus voi sormet kudita vähän liikaakin, raaps, raaps ;D Mistä noita ideoita oikein satelee? Ei ainakaan Saunalahdelta ;D))

      Poista
  5. Mainio tuollainen leveä rannekoru. M-L

    VastaaPoista
  6. Tuossa alimmaisessa on hakaneuloja, eikös vaan? Oon joskus ennenkin nähnyt samantyyppisiä. Kerrassaan hauska idea! :)

    Sen sun laittaman linkin innoittamana, mä oon ilmottautunut korukurssille, joka on kyllä vasta joskus myöhemmin syksyllä. Mutta silti, kiitos sinun ja Nantin! :)))) Se kurssi on siis joku sellainen yhden illan juttu ;D, jossa opetellaan helmikorujen tekoa vaijeriin. Täällä helmivaihe siis vaan jatkuu ja jatkuu ja pahenee vaan! :D:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhaa, sä arvasit! Mulla oli joskus kaverilta lainassa ruotsinkielinen helmikirja ja siinä oli tää ohje kuvallisena. Kyllä vaan, mainio idea!

      Mulla toi helmivaihe on aika pahana kans ;) Mäkin ilmottauduin parillekin helmikurssille, heti kun täälläpäin pääsi ilmottautumaan. Lyhytkursseja molemmat. Toinen on Helmitöitä, joka toinen viikko marraskuulle asti ja toinen on parina viikonloppuna marras-joulukuun vaihteessa, massasta tehdään koruja.

      Poista