keskiviikko 27. elokuuta 2014

Ohi on

No niin, myyjäis/kirppistapahtuma oli ja meni, ja toivuttukin on jo hieman. No viikonloppuna taas ehtii lepäilemään. Ei mikään kovin tuottoisa tapahtuma mulle, mutta jokunen koru sentään teki kauppansa, ja niistä olen hyvin iloinen. Kävijoitä kyllä oli, varsinkin lauantaina, mutta heitä kiinnosti enempi muut asiat. Mulla oli kuitenkin kivaa, jutusteltiin muiden myyjien kanssa ja "paranneltiin maailmaa", kuten mummuni olisi sanonut, kun ihmiset höpisee asioitaan ;)

Seuraavaksi siirrytäänkin sitten sormus-osastolle, sillä innostuin niitäkin tuossa kesällä vääntämään, nämä myyjäiset silmälläpitäen. Esittelytahti on kuitenkin hitaampi, jotta päivityksiä riittäisi hiukan pidemmälle.

Tässä koko läjäys yhes koos.

Aloitetaas vaikka näillä metallilankatöillä.

Tämä tekikin jo kauppansa.
Älkääkä nyt sitten missään vaiheessa kattelko mun ryppysiä räpylöitäni,
sormukset on pääasiassa, jooko?
(En vaan oo ehtinyt rasvaamaan näitä kuivia korppuja)

Asiakas olisi halunnut tällaisen, mutta kun koko ei ollut sopiva, niin kysäisin, kelpaisiko tuo ylempi, joka mulla oli jo ollut myyjäispäivänä sormessani härsykkeenä. Ja kelpashan se, vaikka olikin "vähänkäytetty" :)

Mahdoinkohan joskus mainita, että toukokuussa aloin yhden isohkon projektin. No heinäkuussa sain sen vihdoin valmiiksi. En kuitenkaan esittele sitä vielä, mutta pieniä maistiaispaloja, kurkistuskuvia ajattelin teille laittaa. Tässä ensimmäinen:


Hih, pientä pureskeltavaa, että mikähän toikin on ;D

4 kommenttia:

  1. Mainion hauskoja sormuksia. Rehellisesti sanottuna kauniita, mutta ei lainkaan käytännöllisiä. meitsi ainaskin saisi tuollaisen takertumaan välittömästi kiinni jonnekin ja rikki:(

    En kyllä keksi millään, mikä tuo sinun luomus on. Näyttää siltä, kuin siinä olisi jotakin kudottua, (kangasta peräti) ja sitten helmikirjailua. En uskalla edes arvata, joten jään odottelemaan paljastusta. Harmi, etteivät korut loppuneet kesken. Terveisii M-L ps Ellinkin kuulumisia kaipailemme.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! Ei todellakaan käytännöllisiä, mutta ei niitä ole jokapäiväiseen käyttöön tarkoitettukaan ;) Ehkä jossain juhlatilaisuudessa, sisällä kun olet jo riisunut päällystakkisi. Noita oli vaan niin hauska tehdä. Tohon ei todellakaan pistetä hanskoja päälle, ei sormikkaita varsinkaan ;)

      Paljastukseen on vielä aikaa...
      En nyt sentään odottanut kaikkien korujen tekevän kauppaansa, mutta kiva että jokusen korun sain myytyä, yhden vähän tyyriimmänkin. Katsotaan nyt koska saisin jotain taas aikaiseksi Ellin blogiin.

      Poista
  2. Hii, villejä sormuksia!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Mags!
      (Ja anteeks, kun sun kommentti on saanut odottaa julkaisua, en oo moneen päivään taas aukaissut konetta.)

      Poista