maanantai 18. elokuuta 2014

Korupläjäys, osa 1

Nyt on tullut taukoiltua oikein olan takaa, vaikkei se tarkoitus oollutkaan. Koruja oon kuitenkin tehnyt niin kotona kuin nyt kesällä töissäkin. Ja kun kerran nyt on tuota väliä venynyt, niin lupaan pistää postatuksen tämän viikon jokaisena arkipäivänä. Alkuviikosta vaikka noita töissä tekemiäni ja loppuviikosta kotonatehtyjä.

Ensi viikonloppuna (pe-su) on *Pori Folk* -festarit ja näitä koruja tulee myyntiin (la-su) *Appelvistin* talolle(naamakirjalinkki), jossa minäkin olen myymässä omia tuotoksiani. Että tervetuloa tutustumaan . Talolla on myynnissä toki muutakin kuin koruja. Mutta pidemmittä puheitta, töissä tekemiäni koruja:

Korusettiin kuuluu: kaulakoru,
memorywire-rannekoru, korvikset ja sormus.

 Vasemmalla korvikset, oikealla sormus.

 Vasemmalla rannekoru, oikealla kaulakoru.

Kirkasta, valkoista ja punaista.

Pinkki on toinen nimeni ;)

 Sininen,  wrapatulla riipuksella.

 
Sininen sydänriipuksella, ja korvikset.

 Vaalea ja vihreä.

 Vihreä, sydänriipuksella, ja lila bicone-helmistä tehty.

 Vaalea, jossa meripihkan värisiä helmiä vasemmalla ja
oikealla lenksuista tehty kaulakoru.

6 kommenttia:

  1. Oletpas ollut ahkerana, ja korut ovat varmasti vielä nätimpiä livenä kuin kuvissa :) Kesän aikana aika monet blogit ovat hiljenneet, niin minunkin blogini, mutta jospa syksyn tummuvat illat ajaisivat porukkaa taas bloggaamaan ja koruilemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, töitähän mä vaan oon tehnyt...;) Niin, mä olen kyllä myöntämäti aika surkea kuvaaja. No eiköhän noista nyt jonkinlaisen käsityksen saa. Mulla on kans ollut hiljaista, kun en työpäivän jälkeen ehdi/jaksa istua koneelle. Jotenkin tää tietsikasta irtautuminen on tehnyt myös hyvää, vaikka välillä aina kaipaankin tänne nettiyhteisöön. Toi kuvien saattaminen koneelle on välillä mukamas niin työlästä, niin työlästä...

      Poista
  2. Voi ihanuutta, saat töissäkin tehdä koruja :) Ja kiva, että niitä on myös myynnissä! Tuo sormus näyttää mielenkiintoiselta. En ihan heti kyllä hoksaa miten se on tehty :) Tsemppiä myyntiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, on ollu kyllä ihan mahtava kesä, oon viihtyny töissä, kun on saanut tehdä mieluisia töitä. Juu, olin jo toukokuussa viikkari-päivillä nuita myymässä, ja nyt sitten taas ensi viikonloppuna.
      Sormus on tehty sormus-memorywireen, päät kiepautettu rullalle. Sitten ohuempaa (0.4) lankaa kiedottu yläosaan, pujotettu langanpää ekasta kiepistä, lisätty "kiviä" ja helmiä sikinsokin ja kieputeltu lankaa ympäriinsä. Sitten langanpää toisesta kiepistä ulos ja wrapattu (kiedottu) toinen puoli samanlaiseksi kuin toinenkin. Lisätty lankaa vielä tötterön juurelle, ettei pääse heilumaan liikoja. Siinäpä se. Kiitti tsempistä, toivottavasti säät suosii ja ihmiset liikkuu (l. poikkeavat).

      Poista
  3. Ihania koruja olet tehnyt, tykätään :)
    Kyllä on minullakin jäänyt päivitykset aika vähiin, tuntui tosiaan että niillä helteillä ei jaksa yhtään mitään. Onneksi nyt on viileämpää.
    Oon käyny kurkkimassa mitä teille kuuluu.
    Ellille rapsutuksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos!
      Jotenkin onnistuin vieroittamaan itseni koneesta, enkä ole millään hankkinut saada aikaiseksi tehdä näitä päivityksiä. Ja nytkin kyllä kone takkuilee, kirjaimet tulee hiukan jälkijunassa ja nettitikku hidastelee. Kamujen blogit aukeaa joskus viiden minutin kuluttua klikkaamisesta. Että inspiroidu siinä sitten.

      Ne helteet oli kyllä kaameat. Meidän lämpöennätys oli 33,9 astetta, päivätty 27.7. Taisi ohittaa virallisen lämpöennätyksen. En olis kyllä yhtään hellepäivää enempää kestänyt putkeen ;)
      Kiitti rapsuista, yritän tässä jossain vaiheessa ehtiä päivittää Ellinkin blogia.

      Poista