lauantai 27. heinäkuuta 2013

Violettisia kaulakoruja

Ja sitten violettia:

Koru nro 1.


Sain hiljattain eräältä miehen veljenvaimolta aimo satsin käyttämättä jääneitä helmiä, hän kun aikoinaan teki jotain helmitöitä. Tässä korussa on nyt niitä käytetty. Nuo isot helmiäislasihelmet on omiani, mutta putket ja siemenhelmet on häneltä saatuja. Eli kiitti vaan paljon helmistä! Niistä on jo kaikennäköistä tehty :)

Koru nro 2.




Tässä korussa on erikoisuutena tuo vasemmassa yläreunassa
näkyvä kaunis metallipäälysteinen helmi, jonka alta paistaa violetti helmi.

8 kommenttia:

  1. Nättejä korusia. Koruilu on varmasti rentoutta harrastus...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nyt vaan ei ehdi vähään aikaan koruilemaan, kun tuli tuo remppa, mistä jo mainitsinkin tuolla ed. postatuksessa. Onneks oli näitä alkukesällä tekemiäni töitä, joita sitten ajastelin tänne.

      Poista
  2. Kauniita, erityisesti tykkään ylimmäisestä korusta. Epäsäännöllinen määrä violetteja helmiä tekee tosi kivan kokonaisuuden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Säännöllisen epäsäännöllistä ;) Ja niskassa noita putki- ja siemenhelmiä, joita on sitten aina helmirykelmien välissäkin.

      Poista
  3. Oonkohan minä vähän synkeämielinen, kun tykkään kaikkein eniten näiden korujen satsista (pinkki,turkoosi ja nämä) tuosta ylimmäisestä? Ihan vain oma mielipide, enkä tiedä tulisiko sellaista edes esittää, kun kaikki värit ovat kauniita ja sopivat eri ihmisille eri tavoin.

    Kaikki sinun korusi ovat olleet upeita, toiset näyttävät omissa silmissä vain paremman näköisiltä. Mistähän se johtuu. Sitten, kun pukisi jonkun omaa silmää viehättävän korun toisen ihmisen päälle, niin saattaisikin huomata, että hänelle käykin toinen värimaailma. Ei sen puoleen, pidän melkein kaikista väreistä. Vihreä on oma ykköseni, ehdoton, kaikki muut tulevat sitten perässä:) Terveisii M-L

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule, kyllä sä saat tykätä ihan minkävärisestä tahansa. Ja kiva että tykkäät tästäkin :) Tottakai sä saat sanoa oman mielipiteesi, kun yksi tykkää yhdestä, tykkääkin toinen sitten toisesta. Ja totta, eri ihmisille sopii eri värit. En ole mikään väriasiantuntija, mutta eikös ihmisen oma ihon- ja hiustenvärikin vähän vaikuta, ja tietysti silmienväri, siis siihen mikä ihmiselle sopii. Itse usein yritän sovittaa korun värin siihen vaatekappaleeseen, joka on sillä hetkellä päälläni.

      Kiitos kovasti korukehuista, lämmittää mukavasti mieltä. Hmm, mä taidan katsoa ehkä siltä kantilta, että minkä värinen vaate sillä toisella henkilöllä on, että sopiiko koru siihen vaatteeseen, kuin että sopiiko koru ihmiselle. Olen kyllä huomannut monta kertaa katsovani jonkun tuntemattoman ihmisen (kaupassa, tv:ssä, lehdessä...) korua kaulalla, enkä aiemmin edes olisi niitä huomannutkaan sillä tavoin kuin nyt.
      Juu, muistan, että tykkäät vihreästä. Ennen mulla pysyi lempiväri samana aika kauan, mutta nykyään olen huomannut sen vaihtuvan hiukan useammin, mistäköhän sekin sitten johtuu.

      Poista
  4. Voi miten kauniita - molemmat! Tykkään violetista tosi paljon, nuo olis mulle ihan sopivan värisiä. Turkoosikin on hyvä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ai säkin tykkäät violetista, itse kun oon ajatellut, ettei siitä tykkää juuri kukaan muu kuin minä :) Tuntuu, että mä tykkään joka väristä, mistä saan tehtyä onnistuneen korun ;) Pinkki ja turkoosi on silti tällä hetkellä ne mun suosikkivärit.

      Poista