keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Korviksia

Tiedättekös mitä nää on? ;) No juu helmiä tietty, mutta olisko nää...

...kasa korviksia!
No tässä taannoin mulla iski kauhea korvisfiilis ja teinkin niitä sitten parinakin päivänä. Tuloksena toistakymmentä korvisparia. Tässä  aluksi vihreä sarja, myöhemmin tulee yksittäisiä pareja. Katsotaas kuinka pitkälle saan näitä ajastettua, kun tässä keväällä ja alkukesällä en ehkä paljon ehdi koruja tekemään. Saan edes jotain tänne, ettei tuu taas niin hirmu pitkää taukoa. ;)







8 kommenttia:

  1. Todella nättejä!

    Mähän olen korvisten suurkuluttaja, joten haukkana tarkkailen näitä sun korujas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana!

      Vau, ettäkö korvisten suurkuluttaja? Mullahan näitä tässä sitten tulee pitkin kevättä tänne esille. Ajastelin tuonne kesäkuun alkupuoliskolle asti näitä. Ja sitten tulee kaulakoru, joka sopii näiden vihreiden korvisten kanssa. Jos joku koru kiinnostaa enempikin, niin ota toki yhteyttä. Onko sulla mun mailiosoite vielä?

      Poista
  2. Onpa kauniita vihreän sävyjä, oikea värisuora :)
    Kyllä siellä kasassa pilkottaa pinkkiä ja sinistäkin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Juu, pilkottaa. Noi siniset ei kyllä onnistuneet kovin hyvin, mutta pinkeistä tuli ihania :)

      Poista
  3. ihania vihreitä piristyksiä. tämmöisenä lumisadepäivänä tuo viherrys näyttää oikein todella hyvälle :) juu-u, täällä pohjois-pohjanmaalla satoi ihan oikeasti lunta, maa oli valkoisena varmaan tunnin ainakin. nyt on jo onneksi sulanut pois, ja tuohan tietää vaansitä että ihan kohtsillään ilmat lämpenee... tietäähän?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Mitäh, kääk, lunta! Eieiei, kamalaa. Onneks suli pois. Juu toivotaan oikein porukalla lämpimämpiä ilmoja, jooko? Meillä täällä on tänään paistanut aurinko, mutta tuulee sen verran, että vie parhaimman terän lämmöstä pois. Voisin silti sanoa, että (sade)lupauksista huolimatta kaunis vappu! Ei satanut pisaraakaan :)

      Poista
  4. Voitaisko tehdä kauppoja noista kolmansista? Meilaa kaunisnelli@gmail.com

    VastaaPoista