keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Pöllökoru

Pitkään mietein, mitä tekisin noista pöllöistä, jotka äitini toi Vironreissultaan Karnaluksista. Itsehän en enää viime jouluisen kokemuksen perusteella aio enää jalallanikaan astua siihen saunaan, mutta nyt taas äiti on lähdössä kässäklubilaistensa kanssa sinne. Niinpä ajattelin kierosti laittaa hänen mukaansa ostoslistan, häh-hää, eipä tartte itse jonotella, eikä äitini etsiä niitä, sillä hän lykkää listan vain myyjän kouraan ja tämä etsii ne sillä aikaa kun äiti tekee omia ostoksiaan. Sillä taitaa olla paremmat hermot kun mulla. Mutta hups, poikkesin vallan asiasta, eli tällainen tuli pöllökorusta:





Koru mahtuu kyllä aikuisenkin kaulaan, mutta sopii ehkä noiden pienien helmien johdosta paremmin lapselle. Tuntuu toisaalta hassulta laittaa pöllöä tms. riipukseksi sellaiseen koruun, jossa on isoja helmiä, mutta ehkä sitäkin pitää ensin kokeilla, että näkee, miten ne oikeesti sopii.

4 kommenttia:

  1. Sulla on aika hyvä taktiikka saada Karnaluksista tavaraa:) Itsekin olen menossa Tallinnaan, kunhan säät lämpeevät. Kivannäköinen pöllökoru.

    Näin muuten tänään päivällä ison pöllön lentävän tuossa peltomme yläpuolella. Tartteekin lintukirjan kanssa selvittää mikä se oli. Terveisiä M-L.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, katsotaan, onnistuuko. Jos hän saa lykättyä ostoslistani jollekin myyjälle, niin ehkä sitten saan kaipaamani. Me ollaan kans kesällä menossa, parikin reissua on jo varattuna :) Karnaluks jää kuitenkin multa väliin! Noi pöllöt on kivannäkösiä, mutten oikein osaa niitä sijoittaa koruihin.

      On aina hienoa kun näkee luonnon eläviä oikein omilla silmillään. Me ollaan jo tänä keväänä nähty haikara ja haukkakin. Ja eka tirrakin on jo bongattu vihdoin ja viimein. Tiedätkös mikä se on? Töyhtöhyyppä, täälläpäin sanotaan niitä tirroiksi ;) Tota haikaraa mä ihmettelin ja tinkasin isännälle vastaan, ehkä kurki! Mutta ei, kai se sitten oli haikara. Peltojen vielä ollessa täysin lumessa bongattiin muutamaan otteeseen peuroja (tai kauriita?) Toukarin pelloilla, tosin ne olivat pitkällä, mutta kiikareilla ne erotti selvästi.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos! Aika kirjavahan tuo on, metallinen maalattu.

      Poista