perjantai 23. marraskuuta 2012

Aamurusko

Ja tässä onkin samaisella mallilla kuin edellisessäkin postatuksessa tehdyt. Tällä kertaa syntyi Aamurusko. Tällä kertaa teinkin niin suuren, että mahtuu vaikka lukko kiinni pään yli laitettuna.






6 kommenttia:

  1. Kaunis kuin pitsiliina! Ihanat värit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitsiliina, hih, kiitos! Värit natsasivat kyllä hyvin yhteen, mulla kun on vähän huono arviointikyky tuossa suhteessa.

      Poista
  2. On tuollaisessa korussa nypläämistä. Hieno on. Nyplääminen tietysti väärä termi, kun siitähän syntyy sitä pitsiä:), mutta pujottelu kuulosti tylsältä. M-L

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sitä voi ihan hyvällä omallatunnolla sanoa nypläämiseksi. On se semmosta edestakas nyppimistä, kun välillä täytyy purkaa virheitä ja sitten taas tehdä uudelleen. Pujottelu kuullostaa mielestäni enempi laskettelulta, siis niinkuin Palander-tyyliin. Tylsää ;)

      Poista
  3. Erikoinen malli. Tyylikäs. Oot saanu pujotella helmen poikineen ja laskee tarkasti osumat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tossa kirjasessa ei tosiaan ollut kuin yksi malli. Siitä vaan saa väreillä ja helmien koolla varioitua erilaisia versioita. Kiitos tyylikehuista. Aluks kyllä pujottelin ja purin muutamaan otteeseen, mut sitten kun sain värit natsaamaan yhteen, niin melko kivuttomasti tuo koru sitten valmistui. Ihan muutaman kerran meinas tulla virhe, mutta huomasin onneks ajoissa, eikä tarvinnut pitkää matkaa palata takaisin.

      Poista