lauantai 9. marraskuuta 2013

Avainkaulakoru osa 7

Viimeinen avainnauha tätä sarjaa, tämä ja nuo edelliset tein siis syys-lokakuun vaihteessa. Tästä tulikin lemmikkini, joten saatanpa nappasta tämän omaan käyttöön. Vaikka toisaalta, mulla on jo avainnauha, että periaatteessa en tarvi enempää. Riittää yksi, lenkkeily-avainnauha, kun lähden koiran kanssa lenkille.

Lemmikki:





Pinkkejä ja violettisia siemenhelmiä, turkooseja marmoroituja helmiä, ja sinisiä helmiäislasihelmiä hattuineen. Tää on just niin mun värinen, kun tykkään kirkkaista, räikeistä väreistä. Tää on kans muuntokoru, niinkuin muutama muukin avainkaulakoru on tässä matkan varrella ollut.

4 kommenttia:

  1. Kaunis se on tämäkin. Vaikka ei ole yhtään sellaisia "minun värejäni", niin tosi kaunis. Tuosta pienestä "riipusosasta" tulee vähän sellainen itämainen fiilis. Tosi kiva kokonaisuus. Terveisii M-L

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mulle nuo värit taas on ihan lemppareita, ja niinhän siinä sitten kävi, että nappasin tuon korun omaan käyttööni (tää postatus on ollut ajastettuna jo hetken aikaa). Hei, säähän sen sanoitkin, itämainen fiilis. Tuota pientä riipusosaa pitäisi vielä korjata lyhyemmäksi, niin että se paremmin sopisi tuohon riipukseen - en vaan ole vielä "jaksanut". Ei se oikeesti olis iso homma, mut' ne työkalut vaan tarttis ottaa esille oikealla hetkellä.

      Poista
  2. Onpas sievä koru jälleen kerran ! :) Ja mielenkiintoinen väriydistelmä, näyttää raikkaalta :)

    VastaaPoista