lauantai 5. lokakuuta 2013

Siskokset osa 1

Tässä korussa on epäsymmetriaa, jota harrastan mielestäni aika vähän. Nyt sitten otin 'lusikan' kauniiseen käteen, ja pyöräytin tällaisen epäsymmetrisen kaulakorun joka sai nimekseen Runotar. Se on sisarkoru toiselle korulle joka esittäytyy sitten ensi kerralla.


Siemenhelmet niskan takana ovat kaiketi aniliininpunaisia / liloja.

Tää kohta tulis keskelle eteen.

Toisessa reunassa on tällainen linkki...

ja toisessa kukkalukko sekä lamppuhelmi.

8 kommenttia:

  1. Nuo vihreät helmet ovat kauniita, muuten olen enemmän symmetrian puolella. Jotenkin viehättää omaa silmää enemmän. Terveisiä M-L

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Symmetrian puolella olen yleensä minäkin, mutta joskus on kiva tehdä jotain mukavuusalueen ulkopuoleltakin. Mä en nyt tiedä oliko tässä muuta vihreää helmeä, kuin tuo lukon vieressä oleva lamppuhelmi. Nuo uurretut pallot on enempi ruskeita. No, voishan siinä aavistus olla sammaleenvihreää.

      Poista
    2. Tiedätkö, nuo luonnossa ruskeat pallot näyttävät minun päätteelläni aivan ihanan vihreiltä. Autsch näitä tietokoneita. No tämä pääte onkin aivan uusi ja varmaan aika heppoinen. Ei todella ollut muita vaihtoehtoja, kun se pääte tulee sellaiseen kirjoituspöydän syvennykseen. No ruskea muuttui tässä tapauksessa ihanan vihreäksi:)

      Poista
    3. Nyt piti oikein käydä katsomassa kaupan sivuilta, siellä nuo on antiikkimessinkisiä metallijäljitelmähelmiä. Mieheltäkin kysyin väriä, kun välillä epäilen olevani värisokea ;) Hän sanoi niiden olevan lähinnä ruskeita, juurikin antiikkimessinkisiä, ja molemmat oltiin sitä mieltä, että noissa urissa on häivähdys vihreää. Vihreä on kyllä yleensä ruskeaa kauniimpi väri, riippuen tietysti kohteesta ja katsojasta ;)

      Poista
  2. Epäsymmetriset korut ovat kivoja. Tämä näyttää hienolta! Olet laittanut tähän kauniit yksityiskohdat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joskus pitää ainakin kokeilla jotain normaalista poikkeavaa, ja ihan kivahan tästä tuli :)

      Poista