keskiviikko 14. elokuuta 2013

Luuranko :)

Kauan oon miettinyt mitä näistä luuhelmistä keksisin, kunnes muistui mieleen, että pojalla on usein vaatteissa jotain luu(ranko)kuvioita. Niinpä tiedustelemaan haluaisko hän käyttää äidin tekemää kaulakorua, jossa olisi luita. Vähän siinä mietittiin, mikä olisi sopivan miehekäs ratkaisu, ja tultiin tulokseen, että ketjua joka väliin vois olla hyvä. Vielä kun löytyi hopeanvärinen pääkalloriipus, niin koru oli valmis.

Ei ehkä kovin miehekäs koruesittelyteline ;)





5 kommenttia:

  1. Mahtavan hauska ja kiva koru pojalle:)

    VastaaPoista
  2. Ohos! Tommosta ei ookaan jokapojalla.

    VastaaPoista
  3. Eila ja Nettimartta:
    Poika on tosin jo aikuinen, mutta kyllä se silti tuosta tuntui tykkäävän. Eri asia on kauanko hän sitä käyttää, ennenkuin unohtuu pöytälaatikkoon ;)

    VastaaPoista
  4. Aika veikeä nuoren miehen koru. Asiasta muuten ihan toiseen. Avasin Ellin blogin mun miähen Ipadilta, ihan vaan katsoakseni miten se siellä näkyy. No siinähän ei näy siitä Ellin reunakuvasta kuin puolikas. Mutta juttuhan on niin, että vaikka kuinka säätäisit, niin varmaan ei saa sellaiseksi, että kaikista vermeistä näkyisi. Sitten mun pitää kysyy mitä tarkoittaa "krekoli", kun yhdessä kommentissasi kirjoitit jotain ei ole edes krekolimaata:). Koetin googlettaakin ja se ohjasi kuule johonkin meän-kielen sanakirjaan. Olisikohan se sitten ollut joku kasvimaa? Oletko jostain Tornionjokilaaksosta kotoisin? Eikös sitä meän kieltä itse asiassa puhuta Ruotsinkin puolella? Minulle ihan tuntematonta kieltä ja seutuakin. Se leffa "Populäärimusiikkia vittulanjängältä" kertoilee jostain sieltä päin. Se oli muutens kiva katsottava. Ihan aiheen vierestä, mutta nyt piti kirjoittaa... Koru on oikein kiva!!! M-L

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se, veikeä on nuorimieskin ;)

      Joo, Nettimarttakin oli kommentoinut siellä, ja sanoi ihan samaa iPadista. Kai se on sitten se näytön koko kans yks tekijä. Ajattelin sitten, että mulle tärkeintä on, että näkyy tietsikassa edes suht'monella kunnolla, itsellä kun ei edes ole iPadia. En kyllä edes tiedä kuinka moni noita katselee sen iP:n kautta, itse tosiaan katselen sivut tällä omalla läppärillä. Eli eiköhän noi läppäriasetukset riitä, ainakin tällä erää. Katteleeko joku ihan tosissaan niin pienellä vekottimella, mä en edes näkis siitä mitään ;)

      Ihan oon kotoisin täältä Satakunnasta, Porin liepeiltä. Ihan syntyjäänkin kivenheiton päässä tästä rakennuksesta missä nyt asun. Synnyintaloa ei tosin kyllä enää ole olemassa. Krekolimaa -sanaa käytti muistaakseni mummuni joskus, ja vielä enemmän hänen siskonsa. En nyt muista missä kohtaa blogia oon käyttänyt sitä sanaa, mutta muistan kun varmistin netistä, että se tosiaan tarkoittaa kasvimaata. Eteläpohjanmaan muistiyhdistykseltä löytyi joku PDF-tiodosto, minne oli listattu murresanoja. Siellä lukee että krekolimaa = kasvimaa (oot muuten googlannut vain osan sanaa). Ja mummuni sisaruksineen oli kyllä ihan täkäläisiä, kotoisin tuolta meidän aidan takaa :) Että ei olla Eteläpohjanmaalta, saati Tornionjokilaaksosta kotoisin. Eipä oo tullu kattottua tuota elokuvaa, mutta oon kyllä nimen kuullut. Pitäis ehkä joskus. Kiva kun menit asian vierestä, se on ihan mukavaa jutella muistakin asioista joskus. Ja kiitti korukehuista :)

      Poista