tiistai 3. heinäkuuta 2012

Aloitus



Vuodatuksen aloitettua vuorokausien mittaisen takkuilun, avasin sitten kakkosblogin tänne bloggeriin. Ykkösblogihan ( Neiti Elli Umpilampi) on vielä vuodatuksessa, mutta tarkoitus on siirtää/muuttaa se tänne, kunhan nyt vähän ensin tutustun tähän bloggerin toimintaan. Kaikki tuntuu olevan ulkoasua myöten vielä hakusessa, mutta eiköhän tämä tästä.

Koska tuo toinen blogini koskee aihealueeltaan lähinnä Elli-mäyräkoiraamme, olisi täällä sitten tarkoitus julkaista kaikkea muuta taivaan ja maan väliltä. No itse asiassa tarkoitus olisi pitää tämä lähinnä käsityö ja askartelublogina. Tällä hetkellä intohimon kohteena on helmityöt. Tätä blogia olen suunnitellut jo aika kauan, mutta nyt kun tuo Vuodatus tosiaan takkuilee, sain viimein aloitettua tämän. Katsotaan mitä kaikkea tänne ilmestyykään, täytyy vissiin alkaa kaivaa valokuva-arkistoja.



6 kommenttia:

  1. Hieno aloitus ja niiiin söpönen blogiväritys, juu, tykkään. Sä oot kyl taitava kässäläinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, mun (ja Ellin) lempiväri :) Kiva kun tykkäät, mul on vaan kaikki vielä hakusessa.

      Poista
  2. No veikeän nimen keksit Ellieli:), nyt saat kyllä luvan selittää mistä nimi tulee. Minua aina kiinnostavat aloitukset blogeissa. No tähän blogiin on selkeä syy, se vuodatuksen tökkiminen. Tuo nyt Ellikin tänne. Ihan vaan sen takia, että minuakin on kiusannut monta monituista kertaa vuodatuksen hitaus. Siis ihan lukijana. Voisikohan heillä olla kapasiteettiongelma? Aina muuten kun löydän uuden, mahdollisesti mielenkiintoisen blogin, käyn katsomassa aloituksen. Jos on todella mielenkiintoinen blogi kahlaan sen sitten alusta alkaen. Onnea uudelle blogillesi. Kyllä tullaan visiteeraamaan. Ossia ei taida käsityöt kauheasti hetkauttaa:) Mikäs mäykyn mielenrauhaa hetkauttaisi? Terkkuja M-L ja ps jos pistät kommenttien valvonnan niin sitten älä jätä niitä häkkyröintejä sinne pliiiiiiis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli tarkoitus taustoittaa tuota nimeä vähän sitten seuraavassa postatuksessa, maltahan vaan odottaa ;) Juu, kyllä Ellikin sieltä tulossa on, jahka ehdin. Itse en oo kauheasti kärsinyt vuodatuksen hitaudesta, siis bloggaajana, mutta joskus kuitenkin. Mut toi oli nyt huippu, et' kuvat katoo. Ei sinne tee mieli uusia laittaa, kunnei vanhatkaan näy. En tiedä tuleeko tästä sitten mielenkiintoinen, mutta kun kaikkea ei viitsisis tuonne Ellinkään blogiin tunkea ;)

      Ellinkin mielestä olis varmaan parempi, etten mä liikaa harrastais noita käsitöitä, ainakaan villaisia sellaisia, ja ainakaan mäyräkoiran mentävää villapaitaa ;DDD

      Juu, löysin tuon kommentinvalvonnan asetuksista, enkä pistänyt häkkyröitä (ihan sua ajattelin :))

      Poista
  3. Vaikka minulla on puikoilla aina jotankin, niin käsitöistä ei tule niin paljon bloggauksia, että niille kannattaisi omaa perustaa. Nyt sitten kiusaan Nellin seuraajia käsityöjutuilla. Mutta - "count me in".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä tuleeko mullekkaan ihan hirveästi sitten jatkossa. Vanhoja kässiäkin ajattelin julkaista, kun kuvia on kuitenkin jonkin verran kertynyt. Ainoa vaan, että ne täytyis käsitellä ensin kuvankäsittelyohjelmalla. Ja lisäks täytyis oppia ottamaan niitä kuvia, kun koruista ja korteista on mielestäni vaikea saada kunnon kuvaa.
      Kiva kun oot IN!

      Poista