sunnuntai 26. elokuuta 2012

26082012

En tiedä miten lien ajatuksissani kääntänyt nämä pronssisiksi, sillä antiikkimessinkiähän tää pääasiallinen väritys on. Metallilankatyö, lankana messinki. Helmihatut tavallista messinkiä.


Setti

Yksityiskohtaa.

Korvikset

8 kommenttia:

  1. Tosi kauniit materiaalit ja kokonaisuus. Korunjakajat on erikoiset, tästä setistä mulle tulee mieleen syksy ja metsä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin näistä tuli kauniit, vaikka aluksi vähän epäröinkin. Väriltään varmaan jotenkin syksyinen, mutta mulle tuli tuosta korunjakajasta (jota itse kutsun linkiksi) mieleen poronsarvet. Toisaalta tuli mieleen muinaiskorut. Hmm miksi? Oliskohan se tuo antiikkimessingin väri.

      Poista
  2. Todella kaunis setti, vaikka ei ole yhtään minun värimaailmaa. Tykkään silti toisilla katsella muunkin värisiä koruja ja tämä setti on jotenkin tosi hieno. Saan tuosta linkistä myös muinais- ja/tai lappalaiskoru-vibat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään tästä itsekin, vaikka väri ei ehkä mun lempivärini olekaan. Sopii kuitenkin joidenkin tiettyjen vaatteiden kanssa. Voi kumpa osais ottaa parempia kuvia, että värit näkyis oikein. Paristakymmenestä kuvasta voi joku olla sinnepäin ;)

      Poista
  3. Oikein kaunis korusetti. Kauniin värinen. Minulle tulee hitusen mieleen joku Kalevala-korun malli. M-L

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään tästä, vaikken olekkaan ottanut sitä omaan käyttöön. Ainakaan vielä. Kalevalakoru varmaan mullekin tuli mieleen, mutta mieleni käänsi sen muinaiskoruksi. Vaikka eikös se ole miltei sama? ;)

      Poista
  4. Kivan näköiset :). Se on ihan kätevää välillä tehdä vähän erivärisiä koruja, jotta on sitten kaiken värisiin vaatteisiin sopivat korut :D. Ite oon sitä yrittänyt opetella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Nimenomaan, ja just ostin paidan korua varten, että toimii niinkin päin :D) Se ja pari kirjavinkkiä onkin sitten seuraavassa postatuksessa, joka taitaa ilmestyä huomenna, tiistaina.

      Poista