perjantai 17. elokuuta 2012

17082012

Kuten huomaatte, olen siirtynyt otsikoinnissa päivämäärään. En yksinkertaisesti jaksa keskittyä otsikon keksimiseen joten tuo riittänee?


Pinkki korusetti:
Kaulakoru
Rannekoru (2 x ympäri)
Korvikset
-metallilankatyö


Kaulakoru avattuna
Se on aika pitkä, eikä siinä ole lukkoa.
Vähän tarkemmin.

Korvikset lähikuvassa.
Koukutkin itse väännetty.

10 kommenttia:

  1. Sulta tulee valmista kuin liukuhihnalta - taitaa olla kova luomisvaihe menossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luomisvauhti olisi kovempikin jollei isäntä olisi lomalla. Se järjestää kyllä sen verran ohjelmaa, ettei helmikipan ääreen hanki ehtiä istahtamaan ;)

      Poista
  2. Pirtsakat!

    Näitä sun korujas kun kattelen, niin mieli tekis opetella (taas) käyttämään. Nykysteen mulla ei oo yhtään koruja, ei sormusta, ei mitään. Joskus laitan korvikset. Silti mulla on melkein kaikki Kalevala korut, kun mies niitä ostaa lahjoiks. Sillon kun olin nuori/nuorempi olin raju tyylilyyli. Huoks.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      No ilman muuta sä opettelet käyttämään. Mäkin opein. Mä en oo ikinä ollut mikään kauhea koruihminen. Joskus nuorena taisi joku sydänriipus killua kaulalla ja tietty korviksia on ollut ripillepääsystä asti.
      Nykyään änkeän koruja jopa kauppareissulle, pakkohan se on jossakin niitä käyttää, kun niitä kerran itse tekee ;) Ja mitään juhlijoitahan meistä kumpikaan ei ole, että voisi niitä korujaan siellä käyttää. Kotona saatan pitää vaikka lenkkivaatteiden kanssa koruja, vaikkei ne todellakaan sovi yhteen ;D lenkille sentään riisun ne pois.

      Niin että pulinat pois ja korut kaulaan ja korviin vaikka sinne puutarhatöihin :) Sormusta sentään ei sinne kannata laittaa.

      Ai niin, noista Kalevala koruista vielä. Nuorempana en niistä tykännyt yhtään ja mietein kuka sellaisiakin käyttää, nykyään oon täysin päinvastaista mieltä. Ne on upeita koruja, ja yhden oon ostanutkin, tosin äidilleni merkkipäivälahjaksi. Ne on kuitenkin niin kalliita, etten itselleni niitä rupea ostamaan.

      Poista
  3. Näissä on kyllä upeat värit! :) Kokeile kuvata valkoisella taustalla (itse käytän monesti A4-paperia), jos kiinnostaa kokeilla toistuisivatko värit vielä kauniimmin :) Minunkin pitäisi kokeilla väännellä itse korviskoukkuja.. lisätään to do -listan jatkoksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toi pinkki ja sen eri sävyt vaan on mun mieleeni, vaikken ookkaan enää mikään nuori neitonen, jolle ne varmasti paremmin sopisivat.

      Kiitti vinkistä. Toi meen pöydän pinta ei kyllä tosiaan oo mitenkään edustuskelpoinen. Joskus oonkin kyllä kuvannut just A4:n päällä. Täytyypä taas muistaa tuo. Koruista on muutenkin mun mielestä vaikea saada kunnon kuvaa, ja joudun räpsimään useinkin monta kuvaa, että tulee edes jonkinmoinen.
      Mä oon kyllä suunnitellut askartelevani pahvista sellaisen kaulakorun esittelytelineen, johon sitten liimaisin valkoista kartonkia. Toteutus vielä puuttuu ;) Mutta jahka ehdin ja viitsin.

      Poista
  4. Todella hienot korut! Noi salmiakin muotoiset helmet on upeat, vaikka en its eniin pinkin ystävä olekkaan.

    Teetkö siis itse nuo kaulakorun hopeiset silmukatkin? WAU! Haluaisitko/jaksaisitko joskus tehdä postauksen siitä, miten se käytännössä tapahtuu?

    Minähän olen siis todella kaukana tuollaisesta korujen tekemisestä. Pujottelen vaan helmiä kuminauhaan tai siimaan ja siinä se. Helppoa kuin heinänteko. Nuo sinun taideteokset taas on aivan mielettömiä ja varmasti aikaavieviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OH, kiitos! Joo, toi pinkki on mun väri :) Mut tykkään mä muistakin väreistä. Ens kerralla on mustapohjaiset, siniset (tai ehkä jopa aavistuksen turkoosit) lähes samanlaiset. Sä saattaisit tykätä niistäkin. Ajastettu muistaakseni sunnuntaille. Ne on kyllä tehty aiemmin kuin nuo pinkit, esittely vaan on vähän myöhässä ;) Mulla taitaa muuten olla niitä helmiä vielä jemmassakin.

      Juu, teen. Mulla on kirjoja, mistä oon oppejani ammentanut. Kyllä noi vääntelyt tietysti hieman aikaa vievät on. Täytyis varmaan värvätä joku kuvaamaan, kun itse on vaikea tehdä ja kuvata samaan aikaan ;) Ehkä joku kaunis päivä saan aikaiseksi postatuksen siitä. Tosin nettikin on pullollaan ohjeita.

      Poista
  5. Nam :) Tosi ihana korusetti. Ja katsoin samaa kuin annamari, että olet jaksanut vääntää silmukoitakin urakalla. Minäkin tein yhden sellaisen korun, jossa oli silmukoita. Olihan se hitaampaa, mutta kivaa hommaa.

    Ihastelen noita värejä! Musta tekee näköjään oikein mainion säväyksen pinkin kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös vaan :) Juu, oon mä muutaman korun vääntänyt. Nyt täytyy katsoa, oonkohan mä niitä kaikkia ennen esitellytkään. Mitähän mä siellä vuodatuksen puolella mahdoin esitellä. Pahus kun ei muista ja vuodatus hukkas silloin ne kuvat.

      Noi mustat kuului samaan pussiin noiden pinkkien kanssa, että kait ne yhteen oli tarkoitettu.

      Poista