tiistai 24. tammikuuta 2017

Hiuspanta

Joskus aikaa sitten mietein, että tarvisin päähäni jonkun pannantyyppisen koristeen pitämään hiusket kurissa. Niinpä tuumasta toimeen.

Aluksi järjestelin vähän helmiä hahmotelmaksi.

Huovasta leikkasin sopivan palan.

Aloitus keskeltä, siinä on ihan vaan kukikas nappi keskustana,

Sitten pikkuhiljaa lisää tavaraa ympärille.

Toinen pää vielä odottaa helmiä.
Kuminauha ommeltiin taustahuopaan koneella, siten ...

...siten alkoi reunan huolittelu helmiä siihen ompelemalla.


Siinä se ny sitten on.

Takaa kuminauhoineen päivineen.

Edestä.

Toinen reuna näyttää tältä.

Ja toinen tältä. Pientä eroavaisuutta, ei ole symmetrinen tämä.
 Lopputulema oli, että tästä tuli hiukan liian pramea, ei tämmönen päässä kehtaa mennä yhtikäs minnekkään, pitävät ihmiset vielä hulluna ;) Täytyis vamaan tehdä hieman huomaamattomampi joskus.

4 kommenttia:

 1. Ihan mieletön! Tämmöisen prinsessaversion vois tehdä suvun prinsessalle ja itselle jonkun menninkäisversion. Tukkaa ei ole naamalta poispidettäväksi, mutta oishan tällainen ihan superhieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mitä, ekkös sää itte ollutkkaan se prinsessa...? ;)
   Eiköhän tuo lyhyempäänkin pörröön käy, itselläkin tällä hetkellä aikas lyhkänen malli. Hmm. kävisköhän tää ihan kaljun koristeeksi...pitäneepä testata kun poju seuraavan kerran ajaa päänsä kaljuksi (tää ihan vaan ukaasina pojulle ;) )

   Poista
 2. Tuo on tosi hieno, mutta ei liian hieno käytettäväksi. Minäkin olen tämäntapaista ajatellut, mutta olen pitänyt tuota tekniikkaa liian vaikeana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Seija! Jos se olisikin hiukan pienempi, niin ehkä joskus kehtaisinkin, mutta pitikö mun siitä nyt noin iso tehdä ;) Ei se tekniikka mikään kauhean hankala ole, mutta hidas ja näkökykyä vaativa. Mulla tunnetusti tuo näkökyky tekee hiukan tiukkaa.

   Poista