keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Uuden opettelua, osa 3

Edellisessä 'Uuden opettelua, osa 2':ssa, paljastin, että melko samoilla linjoilla mennään tässäkin jaksossa. Spiraalia pukkaa, samoin kuin edellisessäkin osassa, erona on vain se, että spiraalin sisuksiin tulee twineja, jolloin työn kulku menee hiukan erilailla, kun on kaksi reikää käytössä sisushelmessä. Tässä mallissa twin jää myöskin hiukan näkyviin, toisin kuin tuossa ekassa, vaaleanpunaisessa mallissa, jossa sisushelmi on piilossa.


Tässä vielä ihan alkuvaiheessa. Käytetyt helmet mukana kuvassa,
 ja malliohjekin näkyy taustalla ;)

Lähikuvassa.
Tuo tummempi lila on twinhelmi.

Niskaosassakin on twinhelmiä

Spiraali yhdistyy niskaosaan vihreiden sydänlinkkien avulla.


Täältä löydät vielä aiemmat opettelut:
Uuden opettelua, osa 2

(huomasin, ettei 2-linkki toiminut, mutta nyt sen siis pitäisi toimia)

12 kommenttia:

  1. Voihan vitsi, olet kyllä melkoinen opettelija, suorastaan mestari jo! Kaunis väriyhdistelmä tässä, ja työtä, työtä varmaan melkoisesti. Olen kunnioituksesta (ja kateudesta ;) mykistynyt. Oma kärsivällisyys ei oikein nykyään riitä mihinkään muuhun kuin suoraviivaiseen "lenkille-sapuskaa-tiskit-imurointi-nukkumaan-sama_alkaa_alusta" -elämään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kumarrus! Vai vielä mestari... ;) Noista parista ekasta kuvasta tosiaan näkee sen väriyhdistelmän, mutta nuo muut kuvat - ugh, karseita. Tein tämänkin tosiaan jo aikaa sitten ja ajastin, mutta unohdin kuvata uudelleen nuo epäonnistuneet otokset. No näkee niistä nyt kokonaisuuden. Kun tuosta pääsee jyvälle, niin ei tuo vaikea ole tehdä, tietysti aikaahan sekin nyt jonkin verran vie, mutta tällä kertaa "oikaisin" niskan puolella. Olis ehkä voinut koko korun tehdä spiraaliksi, mutta ohjeessakin oli tähän tapaan tuo niska, ja siinä se näytti kyllä paremmalta.

      Mä luulen, että sulla haukkaa tuo työelämä niin paljon, ettei taida muuhun paljon olla aikaa ja energiaa kuin noihin mainitemiisi. Mä poimin tuolta parhaat palat: lenkille (ei vielä onnistu multa täydellisesti), sapustaa (onnistuu liiankin hyvin - siis syöminen) ja nukkumaan (päikkäritkin käy).

      Poista
    2. Heh-hee, täällä blogeissa valitan töiden määrää ja mitä teinkään viime lauantaina: nukuin viiden tunnin päikkärit =D Ja yöunet lisäks ennen ja jälkeen, joten ei jäänyt paljon aikaa sinäkään päivänä "elämälle" ;)

      Poista
    3. Hih, olipa pitkät päikkärit ;) No joskushan se väsymys ja/tai univelka on nukuttava pois. Mun piti yrittää päikkäreistä pois, vaan nukuinpa tänäänKIN sellaiset reilu tunnin tirsat. Huomenna en nuku....(uskokoon ken tahtoo).

      Poista
  2. No voi mahoton, etten paremmin sano! Olet sinä aika epeli näiden minipienten helmien kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! Minihelmet nyt vaan on kivoja työstää. Just tilasin lisää delicoja, saas nähdä koska ehdin aloittamaan uuden minityön. Ei silti, isompiakin helmiä on välillä kiva käsitellä.

      Poista
  3. Tosi hieno. Ihanasti näkyy tuo vihreä:) Terveisii M-L

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Marja-Leena! Vihreä on hyvä väri ;)

      Poista
  4. Taidokasta ja näyttää aika isotöiseltä, hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! Kyllähän noihin minihelmiin tosiaan aikaa menee, mutta pikkusen oikaisin tuolla niskan puolella. Tosin joka kerta kun näitä tekee, niin samanlaisen tekee pikkasen nopeammin kuin edellisen. Täähän oli malliltaan miltei samanlainen kuin tuo pinkki kakkoslinkin takana (korjasin linkin, kun ei se jostain syystä toiminutkaan).

      Poista