lauantai 1. maaliskuuta 2014

Uuden opettelua, osa 2

*Täällä* jo aiemmin vähän vihjasin opettelevani tänä vuonna muutaman uuden tekniikan. Eli tässä olis nyt sitten tämä toinen. Tämä on spiraalitekniikalla tehty, ja tässä on hiukan samaa ideaa kuin *näissä* rannekoruissa. Tää koru ei silti yhtään näytä samalta kuin nuo rannekorut.

Silloin edellissyksynä, kun olin tuolla samaisella korukurssilla, missä nuo rannekorutkin opein tekemään, oli henkilö, joka halusi tehdä pelkästään tällaisia spiraaleja. Itse en silloin niin niihin ihastunut, mutta nyt halusin kokeilla tehdä, edes yhden ;)  Ei tuo nyt silti (väristään huolimatta) mulle ole niin herkullinen malli, en välttämättä tykkäis tätä kaulalleni panna, mutta tekeminen oli ihan kivaa.






Kolmas 'Uuden opettelua' -koru onkin aika samalla kaavalla, mutta siinä on kuitenkin pieni, mutta tekniikan kannalta vissi ero. Ja erilaisista helmistä tehtynä se on aivan eri näköinen. Mutta sen vuoro on sitten ensi kuussa! :)

6 kommenttia:

  1. Nämä siemenhelmihommat ovat kyllä sellaisia, että hattua nostan. En voi käsittää, että mikä määrä työtä, sorminäppäryyttä ja kärsivällisyyttä näihin tarvitaan. Kunnioitan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Onhan niitä ihan erilaista tehdä kuin vaijeri- tai lankakorua. Noihin metallilankavääntöihinkin kyllä saa aikaa uppoamaan, mutta totuus on, että ainakin tiettyihin siemenhelmitöihin menee eniten aikaa.

      Poista
  2. Tekniikka näyttää tosi kivalta. Väri tekee siittä vähän sellaisen pikkutytön prinsessakorun:) Muuten on ihan metka. Terveisii M-L

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva oli tätäkin mallia tehdä. Kröhöm, mähän tykkään pikkutytön prinsessakorun väristä, yksi monista lempiväreistäni ;)

      Poista
  3. Hei upea tekniikka! :) Ehkä jossain "arvokkaammassa" värissä tulisi korun kauneus paremmin esiin :) Vaikka pinkistä kyllä tykkään minäkin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! Pinkki/vaaleanpunainen tosiaan taidetaan mieltää pikkutytön väriksi. Se ei tosin muuta sitä tosiasiaa, että tälläisen vanhan akan sisällä asuu pinkki pikkulikka ;D

      Poista