sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Rannekello

Silloin kun tein *tämän* tilauskorun, tein myös itselleni samalla tekniikalla tämän rannekellon hihnan. Kellotauluhan on äitini Virosta tuoma, ja kokeilin siihen monella eri värillä tuota hihnaa. Mikään ei tuntunut siihen sopivalta. Tuossa kellon kehyksessä on pieniä kirkkaita strasseja taimitälie, ja kun sitten kokeilin näitä kirkkaita rondelleja ja pieniä foliosisus-helmiä, tuntui se ainoalta mahdolliselta vaihtoehdolta. Ja tietenkin siihen piti laittaa nuo vipsut roikkumaan ;) Se on ollut niin ahkerassa ja oikeastaan vaativassakin käytössä, että siitä jo yksi lanka katkesi. Onneksi tuo tekniikka on sellainen, ettei kovin montaa helmeä pääse kerralla karkuun. Sain korun korjattua ja hyvin on toiminut :)






6 kommenttia:

  1. Hauska rannekello. Minä aina ihastelen koruja, mutta itse en oikein osaa käyttää koruja. En oikein minkäänlaisia. Rannekelloakaan ei ole ollut ranteessa ties kuinka moneen vuoteen. Kuitenkin aina tsekkaan tämän blogisi, että mitähän ihanaa sieltä tänään löytyy? Tänään sitten oli tämä hulppea rannekello Päivittele ahkerasti, silmäniloa meille seuraajille. Terveisii M-L.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista sanoistasi!
      En kyllä pitänyt minäkään koruja aiemmin. Mutta nyt kun teen niitä itse, tulee niitä jonkin verran käytettyä. Mottona, että jos kerran koruja teen, niin täytyyhän mun itsekin niitä pitää ;) Tuossa on ensimmäinen rannekello, jota olen vuosikausiin käyttänyt. Kännykässä on kello, joten ei sitä paljon oo ranteessa tarvinnut.

      Mulla on kyllä jonkin verran koruja tehtynä, mutta värit vääristelee niin paljon kuvissa, että pitänee ottaa uusi kuvakalvalkadi. Ne puolestaan pitäis heittää kuvankäsittelyohjelman kautta, ja tällä kertaa hiertää vähän sieltä. Ei millään viitsisi, blaah. Yritän ryhdistäytyä lähiaikoina ;)

      Poista
  2. Onhan hieno juhlakello ihan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pidin kellosta niin paljon, että oli alussa ihan jatkuvassa käytössä. Tuntui arkikin juhlalta :) Nyt yritän käyttää muitakin rannekorujani, jottei kello muutu liian arkiseksi.

      Poista
  3. Jopa on kaunis kello ja ranne:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kellosta tykkään, mutta ranne - kröhöm, no joo, omanipa on! ;)

      Poista