keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Palmikkorannekoru

Kun toiseen blogiin pääsee tauon jälkeen edes hiukan käsiksi, tuppaa tää toinen jäämään hunningolle ;)  No, elikkäs ajastukset loppui ja uusia kuvia ei vielä oo saanut muokatuksi, kun tuo kuvankäsittely ei nyt niin nappaa.

*Nantin* blogista nappasin tään idean tehdä palmikoitu koru. Tykkäsin ideasta, jätin kommentin, mutta siihen ei koskaan tullut vastakommenttia. Jokainen tietenkin taaplaa tyylillään, mutta mielestäni kohteliasta on vastata toisen jättämään kommenttiin (ihan 'kiitos' riittää, vaikka yhteisesti, jos kommentteja tulee paljon).
Hänen korustaan tuli kuitenkin kauniimpi kuin omastani, sanoisinko 'rauhallisempi'. Hankalinta oli tietenkin pienten helmien pujottelu lankaan, palmikointi itse ei nyt niin paha ollut. Ilman lukkoa ei koru pysynyt kiinni, ja vaikea oli keksiä millaisen lukkolaitteen tähän tekisin. Lukosta ei niin kovin hyvä tullut, mutta sehän jää ranteen sisäpuolelle. Tää jää ihan kotikoruksi, kunnes keksin millainen lukko siihen sopisi. Jos sulla on pieniä siemenhelmiä, etkä tiedä mitä niille tekisi, niin tässäpä oiva ratkaisu.




Tää lukkolaite on kyllä aivan kammotus.

6 kommenttia:

  1. Kiva idea,siemenhelmissä riittää mullakin. Voisihan tuota joskus kokeilla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö? Siemenhelmissä on paljon sellaisia, joita tuli alkuhuumassa hankittua, mutta jotka ei jotenkin vaan sovi mihinkään. Tää olis oivallinen keino käyttää niitä. Ainoo on vaan, että toi näkökyky lyö vähän vastaan, kun näin paljon pieniä helmiä pujottelen. Silmänlepuutustaukoja on pidettävä.

      Jos keksit jonkun hyvän ja kauniin lukkosysteemin, niin vinkkaappa mulle, jooko? :)

      Poista
  2. Tosi hauska idea! Varmaan tuohon joku lukkokin löytyy. Toimisko esim. putkilukko?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Putkilukko olis varmaan oivallinen ratkaisu, siis mikäli sen saa omaan ranteeseen laitettua. Täytyypä hommata muutama sellainen, kun mulla ei niitä nyt ole. Papukaija- tai salpalukko tuntuu silti mulle olevan rannekoruissa helpoin laittaa käteen. Alunperin kyllä ajattelin jotain itsekyhäeltyä, mutta tosi hankala keksiä millainen olis nätti.

      Poista
  3. Hieno rannerengas. Ajattelin, että onpa hauskannäköinen lukkoratkaisu ja samalla luin kuvatekstin. Ihan metka tuo lukko on. Tietysti, jos joku asia häiritsee itseään, niin silloinhan se häiritsee... M-L

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ai sä tykkäsit lukosta? Musta se on vähän turhan iso ja olisko avara oikea sana. Ja nuo koukut nyt olis ainakin punasen sijaan voinu olla samanvärisiä kuin muukin lukko.

      Poista