keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Hippikoru

Seurasin innostuneena korukoplalaisten viimekertaista *koruhaastetta* ja ihastelin valmiita *tuloksia*. Halusin itsellenikin vähän erilaisemman korun kuin olin aiemmin tehnyt, ja heidän haasteestaan sain kimmokkeen tehdä tällainen sekametelisoppa. Tein sitä useampana päivänä, isommin kiiruhtamatta ja sain sen sopivasti juhannukseksi valmiiksi. Päävärinä turkoosinsininen, ihan vaan siksi että ostin hiljattain turkoosin tunikan. Tykkään tästä kuin hullu puurosta! Kuvia kannattaa klikata, niin saat sen hieman suuremmaksi.

Koru kokonaisuudessaan

Korussa on kaksi "pääriipusta".

Mustia lehtiä, spiraalit kärjessä. Yksi ainut vihreä helmi tehostevärinä,
se ei saanut olla liian räikeä, eli punainen oli pois laskuista.

Spiraaleja ja kukkariipus

Pieniä mustia sydänriipuksia on kolme.

Pienempi "pääriipus".

Isompi "pääriipus"

Rusetteja vai perhosia?


Koru vielä kokonaisuudessaan.

10 kommenttia:

  1. Onpa hauska, ihastuttava kesäkoru :) Kyllä kannatti tehdä harkiten ja nähdä vaivaa. Tykkään värikokonaisuudesta erityisen paljon ja nuo pikkuiset spiraalit on jänniä! Tosi ihana sekametelikoru, joka ei ole yhtään sekava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Itse asiassa en tiedä teinkö harkiten, vai pitäiskö sanoa harkitun epäharkittu. Myönnettäköön että muutaman kerran nappasin jotain pois, kun ei sitten sopinutkaan juuri siihen kohtaan. Mitään symmetriaa ei tuossa korussa ole, ehkä juuri siksikin pidän siitä niin paljon. Epätyypillinen koru mulle ;)

      Poista
  2. Kauniinvärinen ja riittoisa,energinen koru. Nuo kieputukset helmien päällä on tosi nastat! Kiva kesäkoru:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! Ai energinen, sellaista sanaa en oo korujen yhteydessä ennen kuullutkaan, hauska! :) Niitä kieputuksia oli vaan pakko sinne sekaan saada. Onpahan ainakin erilainen koru kuin todennäköisesti kenelläkään muulla.

      Poista
  3. Veikeä riipus. Varmasti kannatti nähdä se vaiva. Minulle tulee vähän Intia mieleen tuosta turkoosinsinisestä "osariipuksesta". Vaikka en ole maassa käynyt, enkä kulttuuriin tai koruihin perehtynyt. Kiva kuitenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä vaivannäkö kannatti, tykkään tästä hurjasti. Intia - siis tarkoitat varmaan just tuota 'isompi pääriipus' -kuvassa olevaa helmeä, mihin on liimattu mm. timangeja. Se onkin mielestäni just se juju tuossa korussa. Ostin sen viime syksynä Seinäjoen kässämessuilta ja se on odottanut vaan oikeanlaista koruvisiota, tullakseen huomatuksi. Nyt vaan harmittaa, etten ostanut enempää kuin tuon yhden, olisin saanut korviksetkin. Olivat muka olevinaan turhan kalliita.

      Poista
  4. ihanan värinen, ihanat spiraalit, täydellinen kesäkoru :) ei ihme että tykkäät, niin tykkään minäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sun asniostas muuten huomasin tuon korukoplan haasteen, josta tää idea kumpusi :) Ja ihanainen tuli sinunkin korustasi.

      Poista
  5. Aivan mahtava koru! En ole koskaan nähnyt vastaavaa. Ja vielä meikäläisen lempivärissä.. WAU!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eikö ookkin ihana? Jollet vielä käynyt kurkkaamassa noita linkkejä, niin käy ihmeessä. Sieltä löytyy lisää vähän vastaavanlaisia. Hmm....kukakohan tartutti muhun tään turkoosin innostuksen, kukahan? ;)

      Poista