lauantai 2. maaliskuuta 2013

Askarteluja

Nyt kun tuo koruharrastus ei ole vielä päässyt oikein millään lailla vauhtiinsa, niin ajattelin esitellä muutaman tekeleen. Askartelukärpänen vähän pääsi puremaan. Mähän nyt en oo mikään kovin pätevä kortintekijä, mutta jonkinnäköisiä räpellyksiä sentään syntyi. Mm. tuo alapuolella oleva neljän askin tulitikkuloota, jonka ehdein pakata ennen kuvausta. Tein myös toisen, vihreänsävyisen, mutta en huomannut siitä kuvaa napata, ennenkuin annoin sen saajalleen. Näitä tuun varmasti tekemään enemmänkin, sillä Honkkarista ostin tikkupuntteja 3kpl/2€, yhteensä kuusi punttia, jokaisessa 12 askia. Eli kyllä niistä muutaman tällaisen saa ;)

Tikkuaski

Tämän kortin lähetin tädilleni hänen syntymäpäiväkseen.


 Ystävänpäiväksi en lähettänyt yhtään korttia, mutta sain yhden eräältä entiseltä työkaverilta, jonka kanssa pidämme yhteyttä vieläkin, yli 12 vuoden jälkeen. Tosin näemme vain n. kerran vuodessa, mutta ystävyys säilyy silti. Hänelle lähetin tällaisen Hyvää kevättä -kortin. 


 Tein samalla hänelle jo valmiiksi synttärikortin, vaikka merkkipäivään on vielä miltei pari kuukautta aikaa.

8 kommenttia:

  1. Onpa kivoja kortteja ja niin keväisen värisiä :)
    En muista koska olen viimeksi askarrellut kortin... tuoreelle hääparillekin meni ostettu kortti. Ehkä ne pöytäkoristeet riitti tällä erää ;D))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      No sullahan oli aika urakka niiden pöytäkoristeiden kanssa. Ei ihme jos muu askartelu ei kiinnosta vähään aikaan. Ostokorteissakin on kauniita, tosin kyllähän noita (jonkun muun) itsetehtyjä löytää ostettavaksikin esim. kirppareilta.

      Poista
  2. Ihania kortteja! Ja toi neljän askin systeemi on kyllä tosi kiva ja varmasti myös käytössä kätevä.

    Täällä(kin) on helmityöt ollu tauolla jo useamman kuukauden. On se jännää, miten välillä on "vaihe" päällä ja sitten taas ei todellakaan. :D

    Mukavaa kevään alkua sinne ja Ellille rapsuja! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      En oo varma onko se käytössä niin kätevä kuin yhden askin systeemi. Mutta kiva lahjahan se on viedä vaikka tuliaisiksi. Mailtahan mä ton idean nappasin, hänellähän oli niitä tosi kauniita rasioita, oikeita taideteoksia.

      Joo, joulun jälkeen en oo juuri muuta saanut aikaiseksi kuin nuo spiraalikorvikset. En mä kuitenkaan oo luopunut vielä toivosta, odotan vaan oikeaa hetkeä, kyllä se sieltä vielä varmasti tulee.

      Kiitos, samoin ja tytöille kans rapsuja. <3

      Poista
  3. Kivoja keväisiä kortteja. Eikö ole mukavaa, kun johonkin säilyy yhteys vuosienkin takaa. Eikä ole niin väliä vaikka tapaakin harvemmin. Meilläkin on tälläinen viiden akan poppoo joka on tavannut toisaan jo varmaan 15 vuoden aja pari kertaa vuodessa. meillä on oikeet perinteet: elokuussa meidän rantasauna ja helmi-maaliskuussa illallinen Strindbergillä.

    Tuo aprikoosi-vihreä perhoskortti on ihana ja muut ovat hienoja:) M-L

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! On, todellakin! Meidän perinne taitaa olla, että vuorovuosina käymme toinen toisemme tykönä. Se teidän perinnetapaamisenne on kyllä hieno juttu, ja aivan mahtavaa, että se säilyy vuosien, jopa vuosikymmenien yli. Haa, teillä taitaa sitten olla pian perinteinen Strinbergin-illallinen :)

      Hassua, mä taas pidin sitä aprikoosia surkeimpana, kun se ei oikein ole mun värini. No, toivottavasti saaja tykkää, mikäli en saa parempaa korttia aikaiseksi.

      Poista
  4. Kivan näköisiä kortteja, niitä aina ihailen kun ei ole minun lajini ollenkaan.

    Minäkin kuulun yhteen porukkaan joka näkee kerran pari vuodessa. Ihanaa kun ystävyys jatkuu vuodesta vuoteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, nää ny on vaan tämmösii (niinkuin siinä yhdessä ruokamainoksessa sanotaan).

      No sittenhän meitä on useampia samanlaisia. Ystävyys jatkuu, ja juttukin miltei samasta kohtaa mihin edelliskerralla jäi ;)

      Poista