perjantai 25. tammikuuta 2013

Spiraalikorviksia

Vielä ei ole mikään kauhea korunvääntöinspiraatio päällä, mutta sain sentään jotain uuttakin näytille tänne.

Hopeanväriset

Aniliini/pinkki

Petrooli

Ja kaikki vielä yhdessä, niin näette kokoeron toisiinsa nähden.

6 kommenttia:

  1. Tosi kivoja. Itse vaan luovuin korviksien käytöstä vuosia, vuosia sitten. Käytännössä katsoen luovutin ehkä pari vuotta reikien laittamisen jälkeen. ikinä en voinut edes hopeaisia käyttää. Kivoja kuitenkin ovat...Terveisin M-L

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. No, voihan harmitus, ettet voi korviksia pitää. Joskus vuosia sitten en voinut kans pitää rihkamakorviksia, kun alko heti korvat märkimään. Kai se oli se nikkeli, mutta nykyäänhän se on kielletty korumateriaaleista. Näitä itse tekemiänikin pystyn pitämään, eikä tuu mitään oireita.

      Poista
  2. nuo turkoosit on tosi söötit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista. Siiskö nuo petroolit? Itse pidän eniten - yllätys, yllätys noista pinkeistä :) Noi värilliset langat vaan on hiukan hankalampia työstää, kun niistä alkaa väri helposti lohkeilemaan väännellessä ja vasaroidessa.

      Poista
  3. aivan ihania korviksia! ja muutenkin kaikki sun korut on tosi hienoja, eksyin tänne kun etsin huivisolkien kuvia netin ihmeellisestä maailmasta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herttinen, mun blogihan oli googlen ykkösenä, myös kuvahaussa (siis niissä huivisoljissa). En tiennytkään! Öh, nolottaakohan nyt vähän?

      Mutta kiitos kovasti kehuista, kiva kun pidät koruistani <3 Toivottavasti eksyt uudelleen. Nyt mulla on hiukan taukoa bloggailusta, mutta oon ajastanut uusia korviskuvia tuonne kesäkuun alkuun asti. Ja toki käyn aina välillä päästämässä kommentit läpi ;)

      Poista