sunnuntai 1. marraskuuta 2020

Harmaa arki

 Jonsukkakirjan innoittamana tein nämä sukat miehelleni. Nämä olen näköjään kutonut kaapeleilla ihan "oikeinpäin". Ekan kuvankin olen huomannut ottaa vasta puolvälissä jalkapohjaa. Ei nää toki oikeesti ole mitkään Jonsukat, ku ei ole edes jalkapöydässä niitä raitoja. Yritin päästä mahdollisimman simppelilla kuvioinnilla.Ja palataas sitten vähän ajassa taaksepäin. Nämä kudoin jo ennen joulua. Poikani pyysi, että kutoisin hänen tyttikselleen pitkävartiset sukat joululahjaksi. Sanoin, etten voi tuosta vaan kutoa, että pitkävartiset vaatii vähän sovittelua välillä. Ja mitä jos hän ei tykkääkkään. Silloin olisin tehnyt ison työn aivan turhaan. Joten soveimme, että kysytään häneltä suoraan millaiset tahtoo. Hetken miettimisen jälkeen löytyi tällainen Merja Ojanperän malli, löytyi netistä ja jonkun kässälehden sivulta: 
Aluksi hän mietti valkoista väriä, mutta totesi sen liian araksi väriksi. Itseltä löytyy Novitan Nalle graffittia, ja sovittiin että siitä tehdään. Sukat oli alunperin jossain Ojanperän pitsisukkakirjassa, mutta tässä oli kyllä aikalailla palmikointia tuossa etupuolella, eli mulle aika suuritöiset. Mutta niinvain sain valmiiksi ennen joulua. Aika huonosti näkyy tuo kuvio tuossa värissä, eikä mulla ollut muutakuin nuo pari kuvaa tallella noista sukista.

2 kommenttia:

 1. Vanha postaus, mutta hienoja sukkia!
  Meidän mammakin kutoi minulle villapaidan... arvasihan sen, että a) ravistan sen hetkessä lannehameeksi ja b) se pesee sen heti ja paita venyy puolentoista nakin mittaiseksi =D =D =D

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Arttu!
  Katselin noita päivämääriä, niin kyseessä taitaa siis olla vuoden -19 jouluksi kudottuja sukkia. Eli melko jälkijättöisiä päivityksiä mulla ;)

  Vau puolentoista nakin mittainen villapaita, mahtuisinkohan minä siihen sinun kanssasi, tuumii Elli?

  VastaaPoista