lauantai 3. tammikuuta 2015

Punaista ja vähän vihreääkin

Tällainen korusetti syntyi joskus viime vuoden puolella tilaustyönä:

Kaulakoru ja rannekoru. 

Nämä tai jommat kummat alapuolen korviksista meni setin mukana.
(en enää muista mitkä näistä tilaaja valitsi.)

Ei se haitannut, sillä nämä muutkin menivät kaupaksi.


Joku keksi pyytää samoja vihreänä, ja löytyihän multa nyt vihreitä lasihelmiäkin:


Näitä tein ensin tilaajan ystävälle merkkipäiväksi, kuulemma, sitten tilaajalle itselleen, ja myöhemmin tein vielä samaa sarjaa kaulakorunkin hänelle. Kuvaa en nyt löytänyt, liekö unohtunut.

Ja yhden setin tein vielä tummanpunaisena, tämäkin tilauksesta. En löytänyt siihenkään muuta kuvaa kuin rannekorusta, vaikka siihen kuului myös kaula- ja korvakorut:
Näissä tummanpunaisissa tuo punaisuus ei kuvissa oikein kovin hyvin näy.
Mutta tietyssa valaistuksessa...

10 kommenttia:

  1. Onpa hienoja, jotenkin tosi metallisia, tyylikkäitä :)
    Tykkään itse tosta alimmasta punaisesta korvisparista eniten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Näistä tuntui kyllä monet tykkäävän, kun kaikki meni kaupaksi. Porukat näki tuon ekan tilaustyön, niin johan rupes sateleen lisää tilauksia. No nyt on noi mustat renkulat loppu, että enempää ei ainakaan ihan heti synny.

      Joo, ne on sellaiset kivan pikkaset, jos ei kovin isoista välitä.

      Poista
  2. Tosi kauniita, tykkään kovasti. Varsinkin noi ekat korvikset sykäyttää, kun pienet ja isot on 'väärinpäin'. Tosi kivat. Hematiittiako tai jotain sellaista ovat nuo rinkulahelmet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, MiunMaun! Tilaajakin taisi tykätä :) Nyt en oo ihan varma materiaalista. Ostin ne syksyllä eräältä vanhalta helmityöopettajaltani. En muistanut itse kysyä, mutta mukana ollut kaverini sanoi, että ope olisi maininnut niiden olevan jotain merikiveä. Hematiitin väriset ne ainakin mun mielestäni on.

      Poista
  3. Eipä ihme, että tilauksia on satanut: Todella kauniita ovat ,varsinkin ekat punaisilla helmillä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu, taisi olla ketjureaktio: kun yksi näki, niin toinenkin halusi samantyyliset...
      Kiitos kehuista, itsekin tykkään juuri noista heleämmän punaisista koruista. Eipä tainnut itselle jäädä edes korviksia ;(

      Poista
  4. Kaikki ovat tosi upeita. Tai no korvakoruja en oikein osaa katsoa "sillä silmällä", kun en ikinä pystynyt pitämään edes kultaisia läpi korvan meneviä koruja, mikä oli ja on tosi sääli, blaah. Alin koru on kaikista eniten mun mieleeni, vaikka kaikki ovat tosi hienoja!! M-L

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos, Marja-Leena! Niinhän se taitaa olla, että jos jotain ei pysty itse pitämään, niin ei se sitten välttämättä kiinnosta ensinkään. Nykyään löytyy jo muovisiakin korvistappeja, muistaisin joskus jossain nähneeni. Ja entäs sitten sellaiset klipsimalliset, pystytkö niitä pitämään.

      Nykyäänhän korunosissa ei saa olla enää ollenkaan nikkeliä, silti herkimmät saattaa joskus reagoida joihinkin metalleihin. Mun pomo toimii joskus mun koekaniinina ja hän reagoi herkästi joihinkin metalleihin. Ekalla kerralla tein hänelle korvikset teräskoukuilla ja hän tahtoi kokeilla niitä. Toimivat, joten hän on jatkossakin ostanut multa korviksia ja muita koruja.

      Poista