sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Sormuksia

Ai niin niitä sormuksiahan mun piti.... Lienee taas unohtunut tietsikka pölyttymään nurkkapöydälle yksinään - voi ressukkaa ;)

Pari epämääräistä linnunpesäsormusta.

Vihreä.

Hopean värinen.

Mäyris memorywireen pujoteltuna.

Mäyris on oikeesti nappi. Miksei näitä ole karkkarimallisena?
(Sorry, kuva hieman epätarkka.)
Kurkistuskuva.
Täällä meillä on tänä viikonloppuna markkinat. Eilen pörräsin siellä varmaan pari - kolme tuntia. Näin siellä äitini ja 2/3 veljistäni, voisiko sitä jo sanoa sukukokoukseksi? ;) Tänään (ehkä) poikkeamme vielä Porissa silakkamarkkinoilla. Joku ehdotti myös puolukka metsään menemistä. Puolukat kyllä kiinnostais, hirvikärpäset EI!....

6 kommenttia:

  1. Söde mäykkysormus. joo hirvikärpäset ovat jo valitettavasti liikkeellä, yök. Tuossa juuri poimin päästäni yhden, enkä ees ollut metsässä, vaan tiellä kävelin Ossin kanssa. Terveiset Ossilasta, M-L ja Ossi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hih, napista tulikin sormus :)
      Emme lähteneetkään silakkamarkkinoille tänään, enkä enää poikennut oman kylän markkinoillakaan. Sen sijaan lähdimme puolukkamettään. Pistin päälle vaaleat vaatteet, myös huivin heitin päähäni, harjasin hampaani just ennen lähtöä. Isännällä oli tummat vaatteet ja hän sanoi heti autosta noustua, että heti pörähti hirvikärpänen hiuksiin. Itse en aluksi huomannut mitään, mutta miehen kimpussa niitä oli muutamia. Jonkun ajan päästä huomasin jokusen pyrkivän kimppuuni, mutta mitenkään valtavasti niitä ei ollut. Enempi pörräsivät ilmeisesti miehen tummien vaatteiden kimpussa. Hampaiden harjaus ilmeisesti häiritsee hiilidioksidin erittymistä hengitykseen, joten niiden kärpästen on vaikeampi havaita henkilöä. Täytyis varmaan ottaa tahna mukaan mettään ja harjata hampaita vähän väliä ;) Lisäks mies liikkui vikkelämmin kuin minä ja hänelle tuli hiki, se varmasti lisää hirvikärpästen mielenkiintoa. Miltei ämpärillinen saatiin puolukoita. Kyllä se meille ens talveks piisaa mutta vois niitä tietty lisääkin noukkia.

      Poista
  2. Kivat<3 Mulle sopisi labbis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niin sopiskin, eikä vähiten Upin takia :) Meilläkin oli joskus labbis eli lapukka, niinkuin meillä sanotaan. Sen nimi oli Ropsu ja se oli aikaa ennen Kapua, joka oli aikaa ennen Elliä ;) Että meillä on noi koirat kutistunu joka kerran edellisestä. Paitti eka, joka oli seropi suomenpystis, se on hieman lapukkaa pienempi.

      Poista
  3. Oletpa löytänyt kauniin vihreää lankaa! Ja jos löydät karkkarimyyriksen, niin vinkkaa tännekin päin. Korunosiin olen nähnyt vain erittäin rumia, hopeoituja lyhytkarvaisia versioita, joita ei ilkeä edes koruihin laittaa.
    Hirvarit ovat yöks yöks yöks. Mie ja isompi koiruus mennään niistä ihan paniikkiin, myyris ja Miekkonen eivät välitä mitään. Mennään mehtään vasta kun ekat pakkaset ovat käyneet, tai vältellään hirvipolkuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh, kiitos! Oliskohan vihreä löytynyt Pick'n'Paysta, tai KodinTerrasta, en muista enää varmaksi, kun siitä on jo aikaa, kun ostin sen. Eipä oo karkkaria näkynyt ei, se oli joku nappipussi, jossa oli muutama koira ja pari tassunkuvatusta. Tuon mäyriksen takia varmaan ostin, muut on vielä tekemättä.

      Mulla on kyllä ihan nätti hopeinen sileäkarvainen mäyrisriipus-koru, jonka oon joskus ostanut kaverilta. Karkkariin en oo tainnut vielä törmätä.

      No niin on. Yöks, yöks ja yöks täältäkin. Mä panikoin etukäteen, mutta kun niitä ei mitenkään erityisen paljon ollut ainakaan mun kimpussani, niin unohdin välillä koko jutun. Kampasin varmuudeksi vielä tukan ennen autoon nousemista ja pyhkeilin vaatteitani, mutten löytänyt yhtään. Elli makoili mettässä ja söi puolukoita suoraan puskasta ;)

      Poista