lauantai 3. elokuuta 2013

Pikkumusta ja valkosuklaa

Tässäpä sekä mustasävyinen, että valkoinen kaulakoru:

Pikkumusta:



Tässä korussa on mustat putkihelmet kälyltäni saatuja, muut omiani. Tästä tuli jollakin tapaa kaunis, mutta onkohan se liian surullinen koru tämän värisenä?

Valkosuklaa:



Valkoinen on kans vähän hankala väri kuvattavaksi, kun se tahtoo "palaa puhki" kuvattaessa.

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Kauniita koruja on itselläsikin :)

      Poista
  2. Kauniita ovat molemmat ja ylempi jollain lailla ainakin minua puhuttelevampi. Eikä se ylempi ole surullinen, vaan tyylikäs, M-L

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itsekin tykkään enemmän ylemmästä, ja se taitaakin jäädä omaan käyttöön. Surullisuus tuli ehkä siitä tunnetilasta, joka mulla oli tuota korua tehdessä, kun ajattelin samalla huonokuntoista anoppiani.

      Poista
  3. Pikkumusta ei ole lainkaan "surullinen", onhan siinä kukkiakin.
    Valkosuklaa on oikein hienostunut :) Nuo pisaranmalliset helmet on kivoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. M-L:lle jo sanoinkin, että korua tehdessä oli hiukan surullinen olotila,kun anoppi on huonona ja häntä silloin ajattelin. Lähes samanlaisen pystyisin vielä tekemään myyntiinkin, ainoastaan noista isommista kukista en ole varma, onko mulla niitä vielä.
      No mutta totta, valkosuklaahan taitaa olla hienostuneempaa kuin tavallinen suklaa. Ainakin makeampaa, jos oikein suklaasta puhutaan ;) Itsekin tykkään noista pisaroista, niitä voi käyttää vaikka riipuksenakin.

      Poista
  4. myös minun mielestä tuo pikkumusta on varsin tyylikäs koru, ei ollenkaan surullinen. kaunis on valkoinenkin, mutta eka vetoaa minuunkin enemmän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! Ehkä nuo harmaat helmet hiukan keventää tuota korun värimaailmaa, ettei se olekkaan niin surullinen kuin aluksi ajattelin. Tein vielä myöhemmin rannerenkaan ja korviksetkin siihen, taidan ajastaa ne huomiseksi.

      Poista