maanantai 27. toukokuuta 2013

Länget, osa 2

Pistetääs tähän väliin vielä kuva korutelineestä koruineen päivineen, kun kerran sen lupasinkin. Äiteinpäivänä väänsin ruuvin seinään ja sidoin länkiin palmikoitua sisalnarua ripustuslenkiksi. Ylhäällä rannekoruja ja alhalla korviksia. Nää korut on siis omassa käytössä, paitsi ylävasemmalla oleva rannerinkula. Se on vielä mietinnässä, pidänkö sen vai pistänkö myyntiin. Mut mihin ihmeeseen mä ripustan kaulakoruni? Nyt tarttis saada joku kehys niillekin ;) Pistän tään nyt poikkeuksellisesti suurena kuvana, sillä bloggeri pienentää liikaa näitä kuvia. Toki kuvaa klikkaamalla sen yleensä saa suuremmaksi, mutta ei se näin suurena aukea normaalisti.


8 kommenttia:

  1. Siis, NIIIN hieno! Ja miten hyvin keksitty. Hyvä Sinä! :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ideaa en toki itse keksinyt, vaan nappasin kaverilta. Tuli tosi upea, vaikka sen itse sanonkin. Ja kuten aiemmin tuolla sanoin, kun näitä esittelin, niin velipoikahan tuon homman teki. Niin, no, teinhän mä sentäs suurimman osan noista koruista, vaikka on siinä muutama kaverienkin tekemä.

      Poista
  2. Hiaaano. Tossa on sit koruu, mist valita. Mahtuu siihen vielä muutamat parit korvakoruja:) M-L

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, on siinä muutama koru ;) Varmaan mahtuiskin, mut en tiedä kannattaako sitä tupata ihan täyteen. Silloin on hankala ottaa ja ympäriltä saattaa pudota muutamat korvikset alas :(

      Poista
  3. Hieno - ja voi hurja mikä määrä korviksia. Mulla on kolmet =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Onhan niitä - muutama ;) Silti läheskään kaikkia ei oo paria kertaa enempää tullut pidettyä. Parhaimmat ja eniten käytetyt taitaa olla nuo kavereiden tekemät.

      Poista
  4. No voi hitsinpimpula! Meillä olisi ollut kotona maalla tuommoiset,harmi. On varmaan nyt jollain veljelläni...idea on kiva:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, nyt sun tarvii jollain kierolla tavalla hankkia ne veljeltäsi itsellesi. Nämäkin löytyi äitini kotitilalta, joka myytiin toisaalle, ja saimme käydä sieltä ottamassa mitä kukin halusi.

      Poista