lauantai 17. elokuuta 2013

Vihreäsaaren kukat

Kaverin kanssa vaihtoon menevä koru. Toivottavasti ehditään vaihtaa, ennenkuin tää julkaistaan, vaikka toki hän on tästä jo kuvan nähnyt. Mulle pinkkiä (EI siis tuo alla oleva kukka, vaan koru), hänelle vihreää :)

Vihreät ja pinkit kukat :)
'Vihreäsaaren kukat'
Sydänlukko



keskiviikko 14. elokuuta 2013

Luuranko :)

Kauan oon miettinyt mitä näistä luuhelmistä keksisin, kunnes muistui mieleen, että pojalla on usein vaatteissa jotain luu(ranko)kuvioita. Niinpä tiedustelemaan haluaisko hän käyttää äidin tekemää kaulakorua, jossa olisi luita. Vähän siinä mietittiin, mikä olisi sopivan miehekäs ratkaisu, ja tultiin tulokseen, että ketjua joka väliin vois olla hyvä. Vielä kun löytyi hopeanvärinen pääkalloriipus, niin koru oli valmis.

Ei ehkä kovin miehekäs koruesittelyteline ;)





lauantai 10. elokuuta 2013

Zebrah

Mustavalkoinen Zebrah-koru:






Kukkariipuksesta lähtee kolme lehteä, jotka on ketjujen päässä. Lehtiä on myös käytetty itse kaulakorussa. Kukkasen molemmin puolin mustat sydämmet.

keskiviikko 7. elokuuta 2013

Lisää Pikkumustaa

Nyt kun mun työhuone on remontissa, niin en ole kauheasti päässyt/ehtinyt helmien pariin. Nuo aiemmat postatukset on ajastuksella ilmestyneet, mutta nyt kun näin tuon pikkumustan, niin tuli sellainen olo, että se kaipaisi rannekorun ja korvikset seurakseen. Eli kaivoin helmiä tuolta sekasotkun keskeltä, ja tuloksena oli tällaiset:

Tässä vielä molemmat yhdessä, kaula- ja rannekoru.

Rannekoru: Pikkumusta
Kaulakorussa käytin lasisia putkihelmiä, mutta niitä on hankala, elle peräti mahdoton saada kaarevaan memorywireen. Niiden tilalla käytin sitten mustaa kumiputkea.

Korvakorut: Pikkumusta


lauantai 3. elokuuta 2013

Pikkumusta ja valkosuklaa

Tässäpä sekä mustasävyinen, että valkoinen kaulakoru:

Pikkumusta:



Tässä korussa on mustat putkihelmet kälyltäni saatuja, muut omiani. Tästä tuli jollakin tapaa kaunis, mutta onkohan se liian surullinen koru tämän värisenä?

Valkosuklaa:



Valkoinen on kans vähän hankala väri kuvattavaksi, kun se tahtoo "palaa puhki" kuvattaessa.